Seznamka: Hledám kamarádku nebo kamaráda

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

sraz 21.1. v Rotterdamu

Kdo ma cas a chut se sejit v sobotu 23.1., napiste mi do stredy na email a ja zamluvim stul v restauraci s plzenskym pivem. Kdyz se domluvime pozdeji, pujdeme tam, kde bude volno. Zatim se hlasim jen ja a muj muz.
 
cau Baro,jsme tady parta cechu a bydlime kousek od Rotterdamu-delame tady uz delsi dobu a urcite bych uvital pokec-kafco s lidickama co jsou tady v okoli.vis kde je v Rottru fotbalovy stadion Fejjenordu-znam to tam.co domluvit spicha?
 
seznamka

Ahojky lidicky.Je tu nekdo z okoli Roermondu.Ja bydlim v Sint Odilienberg.Jinak jsem z Prahy.A jsem starsi,ale to vada neni ne?:stout:.Na SKYPE jsem pod jmenem ala.baka12.Zatim pa:afwachten:
 
Zdravím z Kerkrade. Nenašla by se tu poblíž (Heerlen, Landgraaf,Simpelveld) nějaká holka (18-30) co by se chtěla seznámit? Jsem původem z jižní moravy a na skype mě najdeš pod davezx12r.ninja nebo ICQ 343580729.
 
Ahoj lidičky, jsem v Holandsku teprve pár dní, bydlím ve vesnici Egmond aan de Hoef. Jsem tu na rok jako au pair ale nerada bych tu celý rok neměla žádné přátele. Jste li někdo poblíž, ozvěte se - ráda něco podniknu. Gábina

Ahoj, jsi ještě v Egmondu nebo si se vrátila do ČR?

[mod]Tip van Goddart: Gajlik byla naposled prihlasena v srpnu 2009, posli ji PM[/mod]
 
hledam nove pratele v den Hague

Zdravim vsechny navstevniky tohoto fora,
pred kratkou dobou jsem se pristehoval do den Hague, jsem nadseny mestem i lidmy, ale zatim mam pouze holandske pratele a rad bych poznal i Cechoslovaky kteri tu bydli.
Oblibil jsem si caffe du Bieb, ale na pivo rad zajdu kamkoli.
Je tu nekdo? VratislavS
 
Ahoj lidicky.
Ja jsem tady uz 15 let a teprve ted(pred tydnem) jsem objevila tuto stranku.Nejsem zadny PC fanatik,takze NO COMENT.Pokud Vam to nevadi,ze jsem uz.....zena,ktera neco zazila/hahaha/:lache: .
No priznam barvu bude mi za 1/2 roku 42,tak se ozvete.
Ahojky.Misa

Ahoj Moni, ja bydlim ve Venlu, jsem tady uz tretim rokem...kdyby jsi chtela muzem se domluvit a nekam zajit...docela bych potreboval s nejakyma vecma poradit....kdyz toho uz mas tolik za sebou;)
 
Bovenaan