Seznamka: Hledám kamarádku nebo kamaráda

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

ahojky,
jsem v holandu teprve par dnu, ale rada se seznamim..
Zatim tu nikoho neznam.. je to na palici, kdyz si clovek nemuze s nikym poradne popovidat..
Byvam v okoli Utrechtu na par mesicu, jinak jsem puvodne taky z jizni moravy..
 
Ahoj lidicky.
Ja jsem tady uz 15 let a teprve ted(pred tydnem) jsem objevila tuto stranku.Nejsem zadny PC fanatik,takze NO COMENT.Pokud Vam to nevadi,ze jsem uz.....zena,ktera neco zazila/hahaha/:lache: .
No priznam barvu bude mi za 1/2 roku 42,tak se ozvete.
Ahojky.Misa
Ahojky,jedu tento týden do holandska,je mi 43let jsem zběhlý světem pracoval jsem v USA,Irsku,rád poznám někoho kdo by mne poradil co a jak v Holandsku.Honza
 
jejda :)

Ahoj všem,
já se zatím do Holandska chystám a určitě se někomu ozvu, až budu vědět kde skončím :)
Ráda tancuji a ráda i pokecám :) zatím je mé působiště Praha :?:
 
Ahoj vsichni,hledam kamosku na pokec,kavicku a courani po obchodech,v okoli Venla nebo Roermond,Helden a blizke koli......jsem tu druhy rok a stale nemam s kym pokecat,doufam ze se nekdo najde.....:)
 
Ahoj Moni, ja bydlim ve Venlu, jsem tady uz tretim rokem...kdyby jsi chtela muzem se domluvit a nekam zajit...docela bych potreboval s nejakyma vecma poradit....kdyz toho uz mas tolik za sebou;)

Je prvni clovicek kdo bydli z cech tady ve Venlo,ja bych rada pokecala ale asi by to manzela neproslo ze jedu na pokec za chlapem,prosim nejaka zenska z cech v tvem okoli neni?;)
 
:o)

Klidně na kafčo bych zašla.Odkud jsi? Já bydlím v Loosdrechtu, asi 30min. od Amsterdamu. Mám volno ale jen pondělí a úterý. Tak jestli bysme se domluvily. Kdyžtak jestli máš icq tak mi napiš tam. Moje je 260 668 583
 
Bovenaan