ahoj ,ja jsem Nikol.Bydlim v mestecku pobliz Emmen a chci se zeptat jestli nekdo z cechu neni pobliz.Jsem tady teprve dva mesice a chci si s nekym pokecat.Tak se mi prosim nekdo ozvete.Diky mooccc:zwaai:
Ahojky,to bohuzel nevim,Utrecht je od tebe docela daleko a ja mam zatim zname jan tady,jsem tu sotva pul roku,ale urcite nekoho potkas,cesi jsou vsude :-}
Ahojky :kiekeboe: velmi rad by som sa zoznamil s niekym, z blizkeho i samoska dalekeho okolia... ja som v Utrechte a zatial nepoznam nikoho, kto by bol od nas bud CR alebo SR. Tancujete aj vy tak rady ako ja, tak sa dohodnime a vyrazme spolu na dance party. ps: tancujes rad(a)? Ja velmi pa André Bol som uz na jednej dance party v Amsterdame, bola uzasna...atmosfera, ludia, hudba...nadhera! Nevahaj a pod aj ty...
ahojte Hledam kamaradku,spise stredni vek, z Den Helder nebo i Harderwijk (tam obcas pobyvam). Jsem tady vdana a chybi mne spriznena duse.Deti mam dospele a uz nebydli se mnou.
Ahojky ja bydlim v Oostburg (Holandsko).to neni tak daleko od oostende.Odkud primo pochazis v Cechach? liba
Ahojky vsem kdo si me precte, Ziju 2 mesice v Eindhovenu a hledam kamaradky a kamarady na pokec a treba zajit na kafco nebo nejakou party.... Tesim se na Vase zpravicky:clap: Pa Peta:zwaai:
Jsem v Dordrechtu,asi 100 km od Eindhovnu,na kafe to je trochu z ruky,leda o vikendu.Kdyz tak se ozvi.
Ahoj Moni.Bydlime ve Vianenu a je nas tady celkem 5 cechu,ale jen ja mam chut pokecat a pobavit se s nekym
Ahoj Cesi. Ahoj lidicky. Ja jsem tady uz 15 let a teprve ted(pred tydnem) jsem objevila tuto stranku.Nejsem zadny PC fanatik,takze NO COMENT.Pokud Vam to nevadi,ze jsem uz.....zena,ktera neco zazila/hahaha/ . No priznam barvu bude mi za 1/2 roku 42,tak se ozvete. Ahojky.Misa
ahojky ahojky....tak prosimte ja bydlim v mestecku Bussum....ale sem tu asi tak ctvrty den,a vubec to tu neznam.tak se kdyztak ozvy,ahoj Lucka