Locenice 2015

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Ja ja, ik weet het wel. Dit topic is bedoeld voor de reflectie van een vakantie, maar wat is er nou leuker toch dan voorpret :wow:.Dus ga ik heerlijk aftellen. Nog 6 weekjes en alweer de 5e keer op rij dat wij naar Tsjechië gaan. Lekker veel lezen op het forum over de streek waar wij heen gaan. Overigens zijn wij niet geheel onbekend met Zuid-Bohemen natuurlijk (vakantie 2012) maar er is nog zoveel te ontdekken :sterretjes:
 

kuurgast

Donateur
Dat is dan Ločenice, okres České Budějovice. :toppie:
Het ligt midden in de regio Pomalší. Handige kaart van České Budějovice met aanduiding voor rolstoelen en toegankelijkheid dmv groen=goed, geel=matig en rood=slecht bereikbaar.
Natuurlijk een pizzeria voor de kinderen in Trhové Sviny en Velešín kunnen ze alvast de kaart vertalen. Alleen zijn er trapjes naar binnen, maar wel een terras voor de deur.
Weet niet wanneer jullie precies gaan, maar Borovany heeft een interessante website en daar is 11+12 juli de Borůvkobraní = bosbessenfestival.
Er is een COOP in Ločenice en Velešín, altijd handig om de folders in te zien hier en daar staan de winkels bij "Prodejny".
Had er niet eerder van gehoord, maar er is een supermarktketen met de naam Flop. Die heeft veel winkels in het gebied onder Praag tot de Oostenrijkse grens in 2 categorieën van kleine buurtwinkel en grotere supermarkt.

screenshot.13-06-2015 18.03.44.png
 
Laatst bewerkt:
Bovenaan