hallo allemaal,
het afkicken is moeilijk als je in nederland terug bent, vooral de soepjes in het lekkere brood.
Vandaag heb ik goulasjsoep (tsjechische!!!) in brood gemaakt , maar het dreef binnen 3 sec op mn bord..
wie kan me vertellen wat de tsjechen hieraan doen???is het ouder brood? smeren ze het in met boter????
wie o wie helpt me?
ps: het is toch lekker ondanks dat mn bord overloopt hahaha maar als ik het gasten voor wil zetten wil ik dat het iets langer blijft zitten in t brood.....
het afkicken is moeilijk als je in nederland terug bent, vooral de soepjes in het lekkere brood.
Vandaag heb ik goulasjsoep (tsjechische!!!) in brood gemaakt , maar het dreef binnen 3 sec op mn bord..
wie kan me vertellen wat de tsjechen hieraan doen???is het ouder brood? smeren ze het in met boter????
wie o wie helpt me?
ps: het is toch lekker ondanks dat mn bord overloopt hahaha maar als ik het gasten voor wil zetten wil ik dat het iets langer blijft zitten in t brood.....