Vakantieorganisatie HUISELIJK GELUK

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Toch krijg ik een gevoel van kneuterigheid, daar houd ik wel van.
Toen ik afgelopen zomer bij vrienden was in een huis, daar werd ik nou niet echt vrolijk van. Alles was perfect, 8 kamers, alle luxe en alles galmde. Maar er was niets om je over te verwonderen, laat staan om te lachen. In dit huisje van Kukel zou ik zeker de slappe lach krijgen. Heerlijk al die dingen om te mopperen om er vervolgens pijn in je kaken van te krijgen. Nou ja, zo werkt het meestal bij mij.
 
Zo is dat, Mayca. Als je in je vakantieaccommodatie hetzelfde comfort verwacht als thuis, kan je beter thuis blijven. Maar kukel kennende, zal hij de humor van dit alles zelf ook wel inzien. Hij maakt er immers weer een leuk verhaal van? :)
 
Vakantieongeluk HUISELIJK GEWELD. Deel vijf.

Een tussentijdse rondgang leerde ons dat het huis vermoedelijk bewoond wordt door de eigenaar en bij verhuur vindt hij onderdak elders.
Je kijkt hier eens, daar eens.
Een mens is nieuwsgierig.
Minder leuk is het als je op zoek bent naar een pot om koffie in te doen, er een pot vindt met condooms.
Ha, ome Piet, lekker bakkie?
Natuurlijk m’n jongen.
En ome Piet verslikt zich terstond.
Je zal maar nieuwsgierige kinderen hebben.
En, mevrouw, mijnheer van HUISELIJK ONGELUK, je zal maar kinderen hebben die een la open trekken en magazines vinden met de meest walgelijke en gore porno bladen die er vermoedelijk in Tsjechië te koop zijn.
Nu is geluk niet meer zo gewoon.

Wordt vervolgd.
 
Ik zag in Cz in een winkel enorm veel soorten condooms liggen en ging die even op m'n gemak bekijken, tot mijn dochter van 13 mij wegsleurde al mompelend "Idioot, dat doe je toch niet!" Ik snap hier dus echt niks van, ze waren niet eens over datum!
 
Bovenaan