Camping Sever - Chlum u Trebone

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Re: Wie kent camping Sever bij Trebone?

Hallo Pauline.
Wij hebben een paar jaar geleden op deze camping gestaan.het wat een goede camping met goede faciliteiten.
Wij hadden alleen de pech dat het net die week erg slecht weer was en dat we er zo'n beetje weg geregend zijn. Het was wel een nette camping. Waar Nederlanders Tsjechen en ook wel oostenrijkers stonden, ook met kleine kinderen.
Je zit lekker aan het water, maar dat betekend wel weer dat je last van muggen hebt. Al hadden wij weinig last van de muggen, omdat het zo regende.
De omgeving is er ook erg mooi. Je kunt als je wil Oostenrijk nog in gaan.
Succes ermee,
Groetjes Jelle.
 
Re: Wie kent camping Sever bij Trebone?

kan iemand mij vertellen of er op deze camping iets te beleven valt voor tieners in de leeftijd van 14 en 18 jaar oud.
De kinderen een leuke vakantie de ouders ook.
 
Feiko schreef:
Hallo ik ben Feiko,
Wij gaan dit jaar voor het eerst naar tsjechie, dus kan me eigenlijk helemaal geen voorstelling maken van het hoe en waarom.
Daarom zou ik graag in contact willen komen met mensen die mij iets meer kunne vertellen over Tsjechie.
Wij gaan naar Chlum E Trebone naar Autocamp Sever als er mensen zijn die her al eens hebben ge kampeert zou ik graag van hun vernemen wat hun ervaringen zijn met deze kamping.
Watik heb gezien op internet ziet er goed uit maar daar ben ik al eens eerder achter gekomen dat niet alles zo mooi is als dat het er op een foto uit ziet.
Dus mensen die er geweest zijn reageer alstublieft..

Feiko
.
 
Camping Sever, Trebone

Hallo allemaal!

Ik heb een, denk ik, leuke camping uitgezocht in het zuiden van Tsjechië, Camping SEVER. Ik ga met 4 pubers en een klein mannetje van 6. Deze camping werd mij aangeraden door iemand van campingrevieuw. Nu heb ik online een reservering gemaakt en enkele e-mails gestuurd in mijn beste Duits, maar hoor helemaal niets terug. Weet niet of het aangekomen is, of ik moet aanbetalen, of het wel kan etc. Ik heb de camping rechtstreeks gemaild om deze vragen te stellen, maar geen reactie. Weet iemand waar dat aan kan liggen.

Bedankt en groetjes,

Mayca<img> (Hoe krijg ik nou dat stomme poppetje erin)
 

Freddy2005

† In Memoriam
pelhrimov schreef:
Mayca lees deze pagina eens: reserveren op camp sever
Daarin staat inderdaad volgende:

" Erst nach Empfang Ihrer Anzahlung wird Ihre Reservierung bearbeitet und Ihnen schriftlich bestätigt." en "Höhe der Anzahlung: CZK 1000,- pro Stellplatz. Die Reservierungsgebühr: CZK 100,- pro 1 Stellplatz"

ofwel:
"Pas na ontvangst van Uw voorschot wordt uw reservering verwerkt en schriftelijk bevestigd" en "Bedrag van het voorschot: CZK 1000,- per standplaats. Reserveringskosten: CZK 100,- per standplaats."
 
Even een vraagje voor Cor: ben je bekend met camping Sever. Na heel veel zoeken, kijken,interneten, kom ik steeds weer op deze camping uit. Proef/ruik en zie een goede sfeer. Kan het helemaal mis hebben natuurlijk. Maar ik heb ook nog 4 pubers (16 t/m 18 jaar) bij me en een mannetje van 7. Daar moet toch ook iets voor te doen zijn.

groetjes,

Mayca
 
O.K. Cor, dank je wel. Ik wacht het maar af, vorig jaar in België was het voor de kids te rustig, misschien nu voor ons (ouders) te druk. Ben gelukkig wel wat gewend met dat stel, als de sfeer maar goed is. Als we alleen zouden gaan zou ik waarschijnlijk een andere camping uitzoeken, maar we moeten met zoveel mensen rekening houden. Allemaal misschien een beetje inleveren en het gezellig maken.

groetjes en nogmaals bedankt,

Mayca
 
mayca schreef:
..... Camping SEVER ..... Nu heb ik online een reservering gemaakt en enkele e-mails gestuurd in mijn beste Duits, maar hoor helemaal niets terug. Weet niet of het aangekomen is, of ik moet aanbetalen, of het wel kan etc. Ik heb de camping rechtstreeks gemaild om deze vragen te stellen, maar geen reactie.
Ik heb nu door hoe het komt. Peter (campingbaas) mailde net dat zijn internetverbinding eruit heeft gelegen. Had dus niets van mij ontvangen, ook reen reservering. Dus alles opnieuw gedaan en nu hopen dat het goed gaat. Heb alle vertrouwen. :yess:

Door de storing kon hij niet eerder reageren. Maar ik ben blij dat ik wat gehoord heb. Mij werd aangeraden om te reserveren omdat wij in de schoolvakantie's moeten met ons grut.
lekker dat we het oventje kunnen gebruiken. Wat ik wel zag dat ze geen wasmaschine hebben, dat wordt nog hard werken voor moeders.

groetjs,

Mayca
 
Hahahahahaha Troost je Mayca er zijn wel wasmachine's moet je even melden bij het loket.Kom er dit jaar voor de 2e keer en bevalt erg goed daar.

zit er in de periode van 17-7 tot 7-8

Groeten Feiko (mischien tot ziens daar)
 
Feiko schreef:
er zijn wel wasmachine's moet je even melden bij het loket.Kom er dit jaar voor de 2e keer en bevalt erg goed daar.
Dat is nog eens goed nieuws als je met z'n zevenen gaat kamperen:top:
Dus het is jullie goed bevallen op camping Sever.:DDDat vind ik heel lekker om te horen, ik had al een goed gevoel bij deze camping. Hoe vind jij het sanitair, dit is even een vraagje van mijn Kinderen. Die hadden veel douches gezien met doorschijnende gordijntjes. Maar ja, als je 16, 17 en 18 bent. Je begrijpt me wel, denk ik!
Kan haast niet meer wachten. Wij gaan 29 juli weg tot ongeveer 19 augustus. Dus ik denk dat we elkaar wel zullen tegen komen. Eentje zul je zeker herkennen en die staat hiernaast, dat is onze hond "Mazzel".
Bedankt voor het reageren en alvast een heerlijke vakantie.:yess:
groetjes, Mayca
 
Wij zijn er terecht gekomen in 2003. Gaan nu weer omdat de kinderen het zo leuk vonden en wij geen zin hebben om over iets anders na te denken.

De sfeer was heerlijk, gemoedelijk, absoluut geen overlast van jongeren of zo. De disco is in het dorp dus die hoor je ook niet. De jongeren hebben hun eigen kampvuurplek en voor de kleintjes maak je dat gewoon op je eigen kampeerplek. Het restaurantje maakt lekkere pizza's en als je een biertje bestelt kun je dat meenemen (lekker koud!) naar je plek of het strandje. Als je je glas inlevert krijg je nog 20 kronen terug.

Al met al hadden wij het prima naar ons zin.

Wij zijn daar deze keer van ongeveer 22 juli tot 3 augustus. Er gaan er nog maar 2 van de vier mee met ons: jongens van 12 en 15.
 
Hallo Kirsten,
Wat heerlijk om te lezen:yess:. Als de sfeer maar goed is dan kan het voor mij niet meer stuk. En ik lees ineens dat er een disco is in het dorp. Dat is natuurlijk goed nieuws voor de 4 grote (18, 17, en twee van 16). Kunnen ze daar zelf naar toe lopen? Ik ga zeker genieten met een biertje bij het kampvuur en misschien zien we jullie wel. Wij gaan 29 juli op pad tot ongeveer 19 augustus. En natuurlijk wil ik perse naar Praag. Ik ben echt blij met jullie bericht.
Groetjes,
Mayca:)
 
Ja, die Disco scheen leuk te zijn. Ik weet helemaal niet of ie er nog steeds is hoor, het is drie jaar geleden en wij kwamen erachter omdat de 'buurjongens' onze oudsten meevroegen. En Praag is geloof ik wel te doen vanaf daar. Ik weet het niet, als wij naar Praag willen gaan wij liever op een camping in de buurt van Praag staan. En in Cesky Budejovice is ook een openluchtkartbaan herinner ik mij nu. Zelf niet geweest maar de jongens wel.
Veel plezier in ieder geval.

O ja, je vroeg of ze erheen kunnen lopen? Ja, makkelijk het dorp is een paar honderd meter...........
 
Het word steeds beter:top:
Ja, Praag is nog wel een eindje rijden, ongeveer 2 uur volgens de routeplanner. Misschien gaan we met de trein en dan vroeg weg, we kunnen natuurlijk ook nog verkassen en een paar dagen op een camping vlak bij Praag gaan staan. We laten het allemaal maar op ons afkomen en gebeuren. Nogmaals :dank:
 

Vonny

Geblokkeerde account
Komen er net vandaan, in het dorp was geen disco aanwezig, ernaast ligt een soort jeugdcamping, er is geen speciaal kinder kampvuur aanwezig en degene die aan de waterkant staat verzorgen hun eigen vuur tegen de muggen en koude.

24 uur zonder stroom gezeten met 48 uur regen.

De camping stroomde na 01 juli compleet vol.

Rustige sfeer en Petr is een goede camping gastheer, voor hem het laatste jaar ivm zijn scheiding en campingboedelscheiding. Jammer
 
Bovenaan