Freddy2005 schreef:
Gorrit schreef:Bestel pstruh na rošte
Bekijk bijlage 3172
en neem er een grote Pivo (bij voorkeur Karakonoš Dvanacka) bij
Yep voor Kč 200 pp eet je je hier helemaal kogelrond.Baan schreef:De kosten zijn zeker ook lager dan de vergunningen?
Aan je Avatar te zien heb je de vangst (net als ik) al binnen dus dat wist je alBaan schreef:Ik weet hoe je vis kunt vangen.
Hoe vang je de rest?
Maarten schreef:Gorrit, is Dvoračka een speciaal visrestaurant? Het ziet er trouwens nieuw uit. Hoe ben je daar terecht gekomen?
Dat is afgesproken !Maarten schreef:Ik zal 't aan niemand doorvertellen!
Ik moet er niet aan denken Jan Ik krijg het liever gevangen, gebakken en wel zo op een bordje Ieder zijn hobbyjan nijdam schreef:Dan vang je ze zelf, maar of het er dan net zo lekker uitziet......
Jos van Zetten schreef:Het meenemen van gevangen vis door touristen wordt door de Tsjechische vissers niet echt gewardeerd, maar is dus niet verboden (max. 2 per dag)
De tsjechische vissers zijn zuinig op hun mooie visstand.
nee hoor ik vis ook niet , maar daar hoef je niet lui voor te zijn maar verder wel actief veel wandelen dingen bekijken dus actie genoegGorrit schreef:Ik vis helemaal niet, ben ik nu lui???
Baan schreef:Als ik dat allemaal lees kan ik beter leren om pivonist te worden.
Wat een gedoe allemaal om een hengeltje boven het water te houden.
Kan dat niet anders?
schreuder schreef:Is wel handig om van te voren paar dingen te weten.
......toen bleek inderdaad na veel tijd dat je je vergunning uit het land van herkomst bij je moest hebben.