Kamperen in de winter

Topic in 'Kamperen' gestart door chika, 08-09-2010.

 1. weet dat harrachov ook open is, maar eigenlijk zijn we verknocht aan velka upa en mlade bukey, vandaar de vraag en omdat we dit jaar met de camper gaan en niet in het hotel waar we al jaren komen, ben ik dus op zoek gegaan naar alternatieven.

  Goose, u zegt dat er in Pec een camperplaats zit, nu komen wij er al jaren en mogen de camper dus bij "ons hotel" neerzetten (dat kan in de winter helaas niet omdat er dan geen ruimte genoeg is), maar heb nog nooit een cp in Pec gezien. Kunt u mij vertellen waar deze zit? superplaatje krijg er zin in.
   
 2. Beste Petra,

  De eerste foto is van het Kveta Penzion dat direct tegenover de hoofdpiste staat in Pec Pod, de eigenaar (Vladimir) heeft ook nog zes appartementen (http://www.zelenypotok.cz/). deze appartementen liggen net achter de grote parkeerplaats en net voor de hoofdpiste en zijn vorig jaar nieuw in gebruik genomen. Tevens zijn er een aantal camperplaatsen gemaakt, maar ik weet niet of deze in de winter ook begaanbaar zijn. Ik heb een mail naar Vladimir gestuurd om te vragen of het mogelijk is om er deze winter gebruik van te maken. Vandaag is hij jarig dus ik denk dat ik morgen wel antwoord van hem krijg. Je kan hem ook zelf even mailen als je dat wil (penzion-kveta@seznam.cz). Wij gaan zelf van 16 t/m 23 februari (met 24 man), misschien komen we elkaar wel tegen en als ik iets voor je kan doen dan hoor ik het graag. En als je 00420 voor het nummer zet wat op de foto staat, kan je Vladimir ook even bellen. hij spreekt prima engels, doe hem maar de groetjes van René haha.

  Kveta Penzion is ook te vinden op facebook.

  Oja en laat dat u maar weg hoor, we schelen maar een jaartje haha.

  groetjes René

  Wat is Tsjechie toch mooi hé

  green creek.jpg
   
  petra vindt dit leuk/interessant.
 3. de eerste foto herkende ik, onze dochter heeft daar tegenover 2 jaar skiles (Happy hill toch) gegeven, maar foto nr 2 daar moet ik moeite voor doen. is dat naast dat ronde houten restaurant wat aan de rechterkant van de weg is?
  Gaaf dat je een email hebt gestuurd, ik wacht rustig af. Het is de bedoeling dat we 2de kerstdag vertrekken en dan het weekend na nieuwjaar weer terugkomen. Als er genoeg sneeuw blijft liggen in Winterberg (daar gaat het van de week geloof ik warm water regenen) gaan we daarheen en anders tuffen we lekker door naar Tsjechie wat ik eigenlijk wel hoop hoor.
  Tegenkomen gaat dus waarschijnlijk niet lukken. Ik hoor het graag, als je meer weet zou helemaal toppie zijn. Weet dat er ook 2 camperplaatsen zijn op de weg naar Trutnov. Een is er open volgens de site, maar die andere kan ik nergens vinden, maar daar we ws met 2 campers gaan en 1 ervan een kleintje is, zijn voorzieningen om de paar dagen wel handig, vandaar de vraag naar de campings.
   
 4. op deze foto zie je pec vanaf het kveta Penzion naar beneden en links de parkeerplaats (je moet ook de parkeerplaats oprijden om bij green creek te komen) halverwege tegen het water aan staat green creek, wat zoiets betekent als groene beek of stroom. dit is een oude foto dus het penzion staat er nog niet op. als ik iets van Vladimir hoor dan laat ik het weten.

  grtjs René

  DSC02740.JPG
   
  petra vindt dit leuk/interessant.
 5. kuurgast

  kuurgast Donateur

  Volgens de website zijn de 3 camperplaatsen het hele jaar door bruikbaar.
   
 6. geweldig dat is super de super staat er ook ergens wat de kosten zijn? en begrijp ik het goed heb je stroom en mag je gebruik maken van douche en water tegen betaling? krijg de indruk dat je moet bespreken maar ja vertaling door bing is niet echt geweldig, klopt dat?
   
 7. Hoi Petra,

  ja dat vertalen valt niet altijd mee he haha. Misschien kan je Vladimir beter even bellen dat weet je het zeker.
  Ik hoop dat het gaat lukken.

  grtjs René
   
 8. spookycat

  spookycat † In Memoriam

  Wij vertrekken vrijdag met de caravan naar tsjechie
  Na jaren winterkamperen in harrachov waar we het altijd naar onze zin hadden word het nu het adelaarsgebergte
  Camping www.zakouti.eu ,hopelijk zijn de wegen goed berijdbaar
   
  Lina en Mercedes vinden dit leuk/interessant.
 9. spooky en Fons
  fijne vakantie gewenst
  Cees
   
 10. Ad Verschoor

  Ad Verschoor Donateur

  Een hele prettige vakantie gewenst. Aardige website trouwens. Camping ziet er goed uit
   
 11. *gaat na lezen topic verwarming tien graden hoger zetten*

  Vast een leuke camping, in de zomer.
   
 12. goose heb jij toevallig antwoord gehad? heb een mail gestuurd maar nog geen antwoord gehad. als de vertaling goed klopt dan is de camperplek wel erg duur helaas. Heb daar van de zomer geen campers zien staan maar ja van de zomer was het behoorlijk rustig in Pec.
   
 13. spookycat

  spookycat † In Memoriam

  Bedankt Cees en Ad, we waren er in november voor een weekje om alles wat te verkennen, toen waren we in het pension, beviel ons ook goed, maar is met kerst en nieuw vol zet ook de huisjes en 2 campingplekjes waren nog vrij daar hebben we er 1 van gereserveerd.
  We laten jullie nog weten hoe het was
   
 14. Ad Verschoor

  Ad Verschoor Donateur

  Je winterse ervaring te lezen op dit forum lijkt me geweldig. Ik zie ernaar uit, want meestal lees je niet zoveel over vakanties in de winter. Ook zie je maar weinig foto's. Alles is dus meegenomen. Ik wens jullie in ieder geval een hele goeie vakantie.
   
  kuurgast vindt dit leuk/interessant.
 15. Goedemorgen Petra,

  zie hier het antwoord van Vladimir.
  Dus als je even contact opneemt met Vladimir dan zorgt hij dat je er op kan met de camper.

  Ik kan me niet voorstellen dat het zo heel duur is, wij zitten in februari de hele week in het Kveta Penzion op basis van hp voor 160 euro pp dat is toch voor nix haha

  grtjs René
   
  petra vindt dit leuk/interessant.
 16. spookycat

  spookycat † In Memoriam

  Is lisci farma nog open als camping?
  We hoorden dat ze na die verschrikkelijke storm niet meer open waren.
   
 17. geen idee. op de site staat van wel, dus ben ik er gewoon vanuit gegaan.
   
 18. Effe voor de duidelijkheid; vgs mij bedoel je dan Euro-Air-Camp in Vrchlabi?
  http://euro-air-camp.cz/nl/fotogalerie/index/id/123-camping#

  Op een van de foto's staan de "kerstkampeerders".
  De storm van 2009?
  Ze zijn gewoon open, afgelopen zomer nog over de camping gewandeld, niets te zien van dat het er toen zo gestormd heeft.
   
  spookycat vindt dit leuk/interessant.
 19. Klopt, die bedoel ik. Wij krijgen ook wel aanvragen van winterkampeerders, maar omdat wij onze camping niet geschikt vinden om 's winters te kamperen, bieden wij in eerste instantie de mogelijkheid van het pension aan en anders de mogelijkheid om te kamperen bij Euro-Air-Camp. Het sanitairgedeelte van de camping is namelijk in hetzelfde gedeelte als dat van het restaurant en dus altijd op de juiste temperatuur.
   

Deel deze pagina