Kamperen in de winter

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

zo, hebben de laatste dagen gestaan op caming dolce (www.dolce.cz), kregen sleutel van een huisje vanwege water en we mochten daar ook douchen. Kregen ook stroom. Staan helaas maar met 2 campers, maar ja, had niet anders verwacht. de huisjes zijn wel allemaal bezet en er schijnt een feest te zijn vanavond, maar ja, dat vieren wij bij het hotel waar wij al jaren komen. Helaas ligt er super weinig sneeuw. we hebben nog wel geskied in Mlade buky. Echt koud hebben we het nog niet gehad en onder het genot van het luisteren naar de top 2000 heb ik net de oliebollen en appelflappen gebakken. Een schaaltje bij het hotel afgeleverd waar ze hun vingers erbij afgegeten hebben, en waar we gelijk alvast een schaal met een voorproefje voor vanavond meekregen.
Het is overal wel druk, maar er zijn niet echt veel Nederlanders. Eigenlijk meer Duitsers, Polen en Tsjechen.
Op de twee camperplaatsen op de weg van Trutnov naar Pec hebben wij geen andere campers gezien. wel bij het hotel in Pec, daar staat 1 camper. Een mooie plaats trouwens, maar daar het erg druk is en glad, daar wat moeilijk te bereiken. We hebben de eigenaar niet gezien, dus konden niet vragen hoe duur de cp was.
Zo, ga lekker verder genieten van de muziek.
 
een super avond gehad, was echt gezellig met lekker en veel eten (te veel). gaan nu kijken wat we verders gaan doen. andre heeft last van zijn rug, dus skien zal niet echt meer gaan. we gaan het bekijken.
 
Hoi Petra, leuk te lezen dat jullie het zo naar je zin hebben. wel jammer dat er niet zoveel sneeuw meer ligt. Wij kunnen ook niet meer wachten om te gaan, 16 februari vertrekken we inmiddels zijn we al met een groeg van 27 man dus dat wordt weer super gezellig. Ik hoop dat er nog wat sneeuw gaat vallen voor jullie. grtjs René
 
Nou rene, hoop dat er inderdaad wat valt, want het is nu niet echt geweldig. zijn vandaag thuis gekomen en donderdag en vrijdagmorgen hebben wij alleen maar regen gezien. Nog wel even geskied in Mlade buky donderdag, maar echt lekker was het niet met die regen. Na twee overnachtingen bij het hotel in velka upa zijn we weer terecht gekomen op camping Dolce. Nu waren wij echt de enigen, er brandde totaal geen licht meer in de huisjes. 's Avonds kwam de receptioniste op haar ronde de sleutels brengen van een "luxe" huisje voor de wc, douche en het benodigde water. Hebben haar verders niet meer gezien, dus bij weggaan geld en sleutel door de brievenbus. Wij hebben een super week gehad ondanks weinig sneeuw en maar 2 keer skien.
 
Bovenaan