Forum meeting in BRNO ?

  • Onderwerp starter Deleted member 495
  • Startdatum

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Neen, Gabina, je begrijpt me verkeerd - ik heb me misschien wat eenzijdig uitgedrukt, maar ik bedoel gewoon te zeggen dat je voor een iemand niet de heleboel moet verplaatsen, we kunnen het gewoon vaker doen en dan komt het er heus wel van dat jij er een aantal keren bij zal zijn....
 
D

Deleted member 495

Guest
Wie komen er nu allemaal a.s. zaterdag ? Ik weet het nog niet zeker en moet me in bochten gaan wringen, maar ik ga toch mijn best doen om daar te zijn (samen met mijn vrouw).
 
Ik kom met plezier, overigens vandaag nog een aantal Belgische filosofiestudenten gezien die in Brno werken aan een project, ook zij hadden interesse...
 
OK
smile.gif
, tot mei dan.
 
Ik ben dus een mooie, nu blijkt plots dat ik naar Belgie moet om papieren te regelen voor mijn werk. Heb dus geen geluk, ik moet dus noodgedwongen afzeggen voor zaterdag, voor mij zal het dus ook in april of mei worden.
 
D

Deleted member 495

Guest
Geen probleem Stijn. Komt mij ook beter uit. Ik kom dus ook niet.
 
ik ging juist schrijven 'veel plezier zaterdag', maar dat is al niet meer van de orde. misschien dan toch tot ergens in april??
 
Ik ben weinig op het Forum geweest dezer dagen vanwege mijn werk hier in Roemenie. Wilde nog even checken of het zaterdag doorging of niet. Nee dus, lijkt het. Ik geloof trouwens dat ik degene was die deze zaterdag kon... het was niet mijn bedoeling om verwarring te scheppen!
Anyway - ik hoop jullie te zien in april of mei. En mocht ik in mei of juni een reggae-avondje doen als DJ, dan zal ik dat i.i.g. op het forum melden.
 
Nou, ik ben d'r ook nog. We kunnen ook met z'n tweeen een biertje gaan drinken... Maar mischien is het beter om gewoon over een week of twee, drie weer te proberen. Voor mijn maakt het weinig uit, k kan bijna altijd wel.

En mischien zien we elkaar vanavond wel in de bioscoop...
 
Vanavond zeker niet, want ik zit nog in Roemenie t/m vrijdag. Maar van zaterdag t/m dinsdag heeft m'n vriendin voor haar en mij voor drie films per dag kaartjes gekocht. Dus wellicht zien we elkaar daar. (Om me te herkennen: Neem een kijkje op www.sweb.cz/djfilipstan - die donkere op de foto's, dat ben ik dus)
 
Beste vrienden!!

Waarschijnlijk hebben jullie het al lang van mij of van iemand anders gehoord maar ik schreeuw het uit! Volgende week vrijdag - 2 april - komt Gellybooty, dé Utrechtse funkband, naar Fléda in Brno!! Ik nodig jullie alvast allemaal uit om te komen kijken en om mee te dansen op het ritme van funk/soul en hip-hop. Met andere woorden: veel lol en plezier maken! Je moet er gewoon bij zijn, want het is een feest voor alle mensen die iets met Nederland of het Nederlands te maken hebben! Iedereen zal er zijn!



Kaartjes worden aan de kassa verkocht voor 100- Kronen. Maar in voorverkoop kan je ze al krijgen aan 80 kronen bij KIC, Wolf Music, Indies, Dum panu z Lipe en natuurlijk bij Fléda aan de bar.



Wil je graag de band zien, maar kan je er niet bij zijn in Brno? Geen probleem!

Gellybooty is op 10 daagse tour door heel Tsjechië, je hebt dus meer kansen om er bij te zijn, namelijk:



- zaterdag 27 maart - Club Gogo, Znojmo, http://www.gogoklub.com
- zondag 28 maart - Club boomerang in Ostrava, http://www.zulu.cz/clubs/boomerang
- dinsdag 30 maart - Club Circus in Ústí nad Labem, http://www.circus.cz
- woensdag 31 maart - Club 603, Zlin, http://www.603.cz/
- donderdag 1 april - Club Delta, Praag , http://www.noise.cz/delta/
- vrijdag 2 april - Club Fleda, Brno (met Lesni Sver), http://www.fleda.cz



Weet je nog niet genoeg over Gellybooty? Kijk dan eens op de website van de band of lees het interview bij de VPRO.



www.gellybooty.com



http://lokaal.vpro.nl/magazines/news/index.jsp?portals=6337&magazines=6338&news=14754



yeah.gif
yeah.gif
yeah.gif
yeah.gif
yeah.gif
yeah.gif


Groetjes en tot vrijdag!
 

Bijlagen

  • 13001-0401gelly.jpg
    13001-0401gelly.jpg
    10,8 KB · Bekeken: 7
Hallo allemaal,
Ik ben niet erg frequent op het Forum, maar als het lukt meerdere mensen bij elkaar te krijgen in Brno, dan kom ik daar ook graag naartoe! Tot 23 april kan ik meestal, en in mei komen er ook weer zat mogelijkheden.
 
Ik zou het ook erg leuk vinden om te komen, heb helaas al wel het één en ander staan voor mei. Ik hou jullie in de gaten!!!
 
Ik denk dat het het beste is om een polletje te beginen om er achter te komen wanneer we het beste bij elkaar kunnen komen.

Alleen om dat voor een lange tijds periode te doen is gekkenwerk. Ik stel voor een poll te beginnen, met 4 data half mei (2 vrijdagen met de daar op volgende zaterdagen).

En op de dag waar de meeste stemmen op vallen gaan we tezamen naar de Amsterdam Grill Bar in Brno, en als bepaalde niet kunnen dan is dat jammer.

Wat denken jullie van half mei?
 
Laat maar weten wanneer jullie wat afspreken en ik probeer erbij te zijn. Helaas kon ik de laatste keer niet, want ik zat die dag in Praag. Helaas, hoewel ik hoorde dat het later ook niet doorging... niks gemist dus. Laat de datum weten en ik trommel de andere Nederlandse / Belgische meiden op. Hoewel de meesten daarvan ook rond die tijd naar huis gaan :-(.
 
waarom zo laat? in mei? dan ben ik al lang Tsjechenland uit... die eerste meeting sleept nu al zo lang aan. waarom niet een meeting in de zeer nabije toekomst? of een soort pseudomeeting in de Brussels Grill Bar (of hoe noemt die nu ook weer?) waarom niet de 24e april, zoals Robert eens voorgesteld had? of de 23e of de week ervoor?
tis maar een voorstel, graag reacties...
 
elke,

Ik vind het allemaal goed. Als ik in Brno ben (volgens mij zit namelijk ieder weekend na Pasen al vol
laugh.gif
) kom ik zeker mee. De belse mensen moeten wel verwelkomt worden heej...
 
Ik ben er niet de 24e, omdat ik opnieuw in Roemenie zit voor 3 weken. Maar hou met mij geen rekening wat betreft planning, dat leidt toch tot niks, omdat ik deze periode veel weg ben. Maar ik volg de diskussie, dus mocht er een volgende datum geprikt worden als ik in Brno ben, dan ben ik van de partij.
 
Bovenaan