Het weer in Tsjechië

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

gisteren was het hier in zamberg (pardubice) redelijk, het was de eerste droge dag sinds een week :denk: . Vandaag was het weer uitstekend , we hadden 26 graden volop zon en af en toe wat schaduw van een verloren wolkje :cheers: . voor morgen even afwachten maar zoals het er naar uitziet zal dat ook weer een mooie dag worden. :D
 
jow Keesi we hebben vandaag redelijk weer af en toe zon met een paar zweetdruppeltjes van boven maar voor de rest goed uit te houden hier. het lekker behaaglijk vandaag :cheers:
 

Tabe

† In Memoriam
Nou,nou, ik ben vanmiddag naar binnen gevlucht vanwege de regen en inmiddels hebben we de houtkachel maar weer aangestoken. Het is absoluut geen weer om vanavond eens lekker rustig op het terras te zitten.
 
Zo daar zijn we weer, gisteren was het hier in Zamberk weer mooi weer de korte broeken zijn weer uit de kast getrokken, voor vandaag zijn de voorspellingen ook goed, en vanaf maandag gaan we weer naar de 28 graden toe en dat zou weer een hele week aanhouden dus dat wordt veel koelen met :cheers: en daar hebben we helemaal geen probleem mee oeps
We gaan weer lekker genieten van onze welverdiende vakantie. :toppie:
 
Het weer vandaag in Kutna Hora.

Gisteren was het een heerlijke warme dag, 32 gr. maar hebben voor het thuisfront toch nog enkele foto`s gemaakt.

We wanen ons in de middeleeuwen met die ridders om ons heen.

P1220801.JPG

Te warm om iets te ondernemen dus gaan we maar aan het bier.

P1220770.JPG

En bij het Pension werden we opgewacht met doedelzakken die een paar liedjes voor ons speelden.

P1220720.JPG

Om daarna samen uit eten te gaan in de stad.

P1220838.JPG

Heerlijk vakantie gevoel hebben we samen.
 
Ik heb moeite om niet jaloers te zijn bij het zien van die foto's op de bekende plaatsen.........
Veel plezier!!!
 
  • Leuk
Waarderingen: Baan
Helaas voor ons zit het er weer op we zijn weer thuis na vier weken zamberk, ben nu net 1 dag thuis en heb al weer heimwee :snotter: nu weer een jaar wachten :sterretjes:of is er misschien nog de mogelijkheid om met de kerst te gaan ?? :lmfao::toppie::cheers:yes yes yes wie weet hebben we dat geluk.
We hebben in elk geval heerlijk genoten en het weer viel ook honderd procent mee (pfffff t'was wel warm :cheers::cheers::cheers:tja veel vocht moest je wel hebben)
 

kuurgast

Donateur
Vandaag is er een record verbroken met temperaturen boven de 40°C
zon.gif
zie radio.cz en het wordt vrijdag wederom een zeer warme dag volgens weerbericht portal.chmi.cz.
 
Die kan er niet genoeg van krijgen iedere keer als die online is heeft ie weer dat glas voor z'n mond, ach ja je zult maar dorst hebben he Tabe :cheers:proost
 

kuurgast

Donateur
Vandaag werden er weer records verbroken met temperaturen tot 32 graden waarna vannacht hevige regen en onweersbuien met windstoten over het land gaan waardoor de temperatuur morgen een stuk lager zal zijn.
Bronnen:portal.chmi.cz en novinky.cz.
 
Bovenaan