Veel lekkere Tsjechische maaltijden vallen mij toch te zwaar op de maag, omdat ze ter plekke (bij mijn schoonmoeder) meestal 's middags worden geserveerd. En dan trek ik die megaportie vlees plus knedliky niet zo goed.
Hoe doen Tsjechen in NL dat; zijn jullie overgegaan op het warme avondeten? Hier lijkt me ook nog een verschil in 't noorden en zuiden van NL; Brabanders zijn ook gewend om 's middags warm te eten?
En hoe doen jullie dat op 't werk, als er een warme lunch wordt geserveerd, gaan jullie dan daarvoor?
En omgedraaid: NL'ers in Tsjechië: eten jullie 's middags of 's avonds warm?
Hoe doen Tsjechen in NL dat; zijn jullie overgegaan op het warme avondeten? Hier lijkt me ook nog een verschil in 't noorden en zuiden van NL; Brabanders zijn ook gewend om 's middags warm te eten?
En hoe doen jullie dat op 't werk, als er een warme lunch wordt geserveerd, gaan jullie dan daarvoor?
En omgedraaid: NL'ers in Tsjechië: eten jullie 's middags of 's avonds warm?