2 kg worst (bijvoorbeeld rookworst, is geschikt)
800 g uien
0,75 l water
0,5 l azijn
sniepje peper
2 lepels suiker
16 stukjes hele peper
16 stukjes hele nieuwe kruiden (als het neit goed is laat het weten)
8 pittige paprika's (feferones of hoe zeg je dat- sorry
)
Snij de rookworst in de helft, maak de uien schoon en snij ze op kleine strookjes. Alles moet in een fles/pot van 3 l (uien, worst, uien, worst ect.) en begiet het met klaar gemaakte saus.(?)
Saus; vater, azijn, suiker en paprikaatjes. Zet het alles aan de kook en laat het afkoelen. Giet het dan in het pot met de uien en worst en voeg de kruiden toe. Laat het ongeveer meer dan 1 week uitleggen.
800 g uien
0,75 l water
0,5 l azijn
sniepje peper
2 lepels suiker
16 stukjes hele peper
16 stukjes hele nieuwe kruiden (als het neit goed is laat het weten)
8 pittige paprika's (feferones of hoe zeg je dat- sorry
Snij de rookworst in de helft, maak de uien schoon en snij ze op kleine strookjes. Alles moet in een fles/pot van 3 l (uien, worst, uien, worst ect.) en begiet het met klaar gemaakte saus.(?)
Saus; vater, azijn, suiker en paprikaatjes. Zet het alles aan de kook en laat het afkoelen. Giet het dan in het pot met de uien en worst en voeg de kruiden toe. Laat het ongeveer meer dan 1 week uitleggen.