Česneková polévka (knoflooksoep)
Ingredienten:
In pan met vleesbouillon toevoegen knoflook met kruiden, aardappelen en reuzel. Kook de soep tot de aardappelen gaar zijn. Voeg peper en zout naar smaak toe.
Giet de soep in de borden en strooi er de kaas over.
In plaats van een bord met een sneetje brood, wordt de soep vaak geserveerd in een uitgehold brood. Erg lekker.
Ingredienten:
- 8 teentjes knoflook, fijnstampen in een beetje zout, peper, majorijn, komijn
- 250 gram aardappelen, in kleine blokjes snijden
- 1,5 liter vleesbouillon
- 30 gr reuzel
- 150 gr vers geraspte parmezaan
- geroosterd brood
In pan met vleesbouillon toevoegen knoflook met kruiden, aardappelen en reuzel. Kook de soep tot de aardappelen gaar zijn. Voeg peper en zout naar smaak toe.
Giet de soep in de borden en strooi er de kaas over.
In plaats van een bord met een sneetje brood, wordt de soep vaak geserveerd in een uitgehold brood. Erg lekker.