ja dat valt het ook
in nederland zul je het nooit voor 30 euro vinden
misschien dagmenus bij sommige dingen.
in nederland zul je het nooit voor 30 euro vinden
misschien dagmenus bij sommige dingen.
een tip koop je vlees bij de slager ,vraag in het dorp of waar je verblijft naar de beste slager.noekie14 schreef:als je naar een grote hypermarkt gaat hebben ze veel meer vlees dan bij de gewone supermarkt. maar dan moet je wel naar de iets grotere stad rijden.
oo, als je vlees gaat kopen zonder dat je precies het hoe-en-wat in 't Tsjechisch weet, of als je uitspraak te wensen overlaat, zie 'blunder-topic', dat kan heel leuk worden! (lees: worst met zeer-dubieuze-substanties, maar kan ook juist positief uitpakken)monikiki schreef:Moet eerlijk zeggen dat het bij ons bij het kamperen veel, heel veel bbq hoort!
Dat is 10 euro per ster !president schreef:.......zijn we uiteindelijk in een 4 sterrenhotel gaan eten. De service was er uitmuntend, het eten zeer lekker en voor de prijs moesten we het zeker niet laten zo'n 40 euro voor 4 personen alles erop en eraan. Wat denk je daar van!!
klopt: Gulász is ook Hongaars, maar gezien Slowakije voor 1918 bij Hongarije hoorde (en Moravie daar weer aan grenst...) is Guláš haast ook via historisch-culturele sluipwegen een Tsjechisch recept geworden - weliswaar ietsje minder pikant dan de Hongaarse voorvader.monikiki schreef:ik dacht dat gulash hongaars was?