2 hrnky hl. mouky
1 hrnek cukru
1 a 1/4 hrnku mleka
20 dkg masla
2 vejce
1 prasek do peciva
veskere ovoce,kompotovane nechame okapat
Priprava: Smichame mouku, cukr maslo a prasek do peciva a z teto hmoty odebereme 1 hrnek na posypku.Do zbytku pridame 2 vejce a mleko a promichame.Vylijeme na vymazany a moukou vysypany plech a posypeme ovocem a nakonec posypkou.Peceme pri teplote 225 stupnu. Upecenou posypeme mouckovym cukrem.
Priprava je rychla a buchta je vyborna!!!
Ja osobne ji delam s tresnemi.
1 hrnek cukru
1 a 1/4 hrnku mleka
20 dkg masla
2 vejce
1 prasek do peciva
veskere ovoce,kompotovane nechame okapat
Priprava: Smichame mouku, cukr maslo a prasek do peciva a z teto hmoty odebereme 1 hrnek na posypku.Do zbytku pridame 2 vejce a mleko a promichame.Vylijeme na vymazany a moukou vysypany plech a posypeme ovocem a nakonec posypkou.Peceme pri teplote 225 stupnu. Upecenou posypeme mouckovym cukrem.
Priprava je rychla a buchta je vyborna!!!
Ja osobne ji delam s tresnemi.