Krtek (Molletje)

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Een DVD van Krtek wordt momenteel op Marktplaats aangeboden. Hoogste bod tot nu toe: 6 Euro (MM-prijs 4,99)
 
Krtek fragmenten

Aantal hele aandoenlijke fragmenten gevonden van onze grote kleine Tsjechische vriend! Geniet ervan!
03.jpg
 
En nog veel meer! :)

(vakantie)opnames van Praag, een Tsjechische korte film, Tsjechische videoclips van bijv. Daniel Landa en Chinaski, reclame met Smetana .... Gewoon op trefwoord opzoeken.

Wat ik mooi vind is de Skoda hommage clip met Spejbl en Hurvinek
 
Krtek-dvd bij de HEMA

Hallo,

Mijn man was eindelijk blij dat we niet meer in Tsjechie zijn, en dus niet iedere speelgoedwinkel binnen moesten te lopen voor Krteksouvenirs.
Maar gisteren was ik bij de hema en wat zag ik daar: Het molletje op dvd! 4,95. Van Lumiere uit Belgie! Er staat deel een op dus wacht al met smart op deel 2!

groetjes

Monique

PS: Ik hoorde dat ze ook bij de mediamarkt dvd's hadden van Krtek. zijn dat ook delen? En welke uitgeverij heeft die dvd's uitgegeven?
 
Dat is dezelfde DVD dat ze in Mediamarkt ook hebben voor zelfde prijs. Of zouden moeten hebben. Deel 2 is al lang uitgekomen.

Ook in Blokker hebben ze deze Krtek DVD's
 
Hallo,

Helaas is hier geen mediamarkt in de buurt! Maar maandag ga ik meteen even bij de blokker kijken. Op de site van Lumiere(uitgever) staat dat deel 2 binnenkort uitkomt(berichtdatum is in maart) en dat dit jaar ook nog 3 en 4 aankomt.

http://www.lumiere.be/nl/distributie/catalogus.dhtml?film_id=606&q=molletje&p=1

http://www.lumiere.be/nl/distributie/catalogus.dhtml?searched_all=NULL,film_id=606&tab=dvd&q=molletje.

Mijn regenachtige middag vandaag was in iedergeval helemaal goed! Lekker naar de dvd gekeken.

groetjes
 
Raymond Veronika schreef:
Bedankt voor de reacties. ga van het weekend meteen ff kijken bij media markt en de blokker. Anders ga ik het eens via internet proberen.

Weet je toevallig ook via welke site je deze filmpjes kan bekijken??

Gr.

Je zou het ook op DC++ kunnen downloaden ;). - Daar hebben "ze" ook van alles en nog wat. Ik heb laast ook wat kinderfilmpjes van vroeger zitten downloaden. Bij voorbeeld: Jen počkej zajíci ... Veronika ken dat vast wel, moet je aan haar ff vragen :).
 
Is een download programma ... je kunt daar echt van alles vinden, van extreem porn tot de muziek van K3 :D. Het werkt veel prettiger dan Kazaa. Tenminste ... zo denk ik daar over ;). Je moet echt even kijken... je komt er wel uit ;).

Doe thuis de groeten ;)
 
hallo,

Bij www.bol.com zijn de dvd's ook te koop: 7,99 dus wel wat duurder dan in de winkels. Vul bij zoeken het woord molletje in.
Deel 1 en 2 zijn te bestellen. Deel 3 komt binnenkort uit en is te reserveren.

Groetjes
 
Krtek bij BOL.COM

De eerste drie delen zijn ook te koop bij bol.com. Heb zelf het eerste en tweede deel daar gekocht. Erg leuk om weer eens te zien, heb deze filmpjes vroeger op de duitse zenders gezien, je weet wel Die Sendung mit der Maus…
:lezen:
 
Zdenek Miler

De 4 DVD's met 26 filmpjes van het Molletje zijn/waren bij De Volkskrant te koop voor € 9,95!
 
:lmfao: Ik heb gezocht op DVD's te koop bij AH maar niets gevonden. Het zou heel goed zijn als ze die daar van Het Molletje te koop zouden aanbieden voor € 5,99! Maar helaas....?
 
Ze lagen bij ons in Gouda bij de bak met restanten :( (Hoe durven ze:kwaad:)En alleen deel 2. Dus misschien al weer uitverkocht
 
:lmfao: Ik heb gezocht op DVD's te koop bij AH maar niets gevonden. Het zou heel goed zijn als ze die daar van Het Molletje te koop zouden aanbieden voor € 5,99! Maar helaas....?

Nou Yjan,Het molletje is echt wel te koop bij de AH
Op de kaft staat Krtek met een uil en iets over Carnaval.
Over een week nemen we hem mee naar tsjechie....We gaan daar op vacantie en de reis is lang,dus zo houden we mijn dochter stil.'
Zij vind hem erg lief en daarnaast is het een jeugdsentiment van mij.(kwam vroeger altijd bij Das sendung Mit der maus)
 
Bovenaan