Gedrag van landgenoten in Tsjechië

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Vanavond toch een staaltje van ongemanierdheid meegemaakt.......... Als besluit van een weekje vakantie was het de bedoeling om gezellig met mijn moeder ( ook de jongste niet meer ), zus en zwager uit eten te gaan. We komen bij het restaurant aan en zitten gezellig buiten, maar dan wel onder dak. De kaart wordt gebracht, de drankjes besteld.
Het uitzoeken van de gerechten wordt echter begeleid door een verschrikkelijke herrie van de tafels achter ons. Hier zit een groep van ongeveer 20 landgenoten, waarbij een persoon in staat is een zodanig aantal decibels te produceren dat het echt niet leuk meer is. Was het een constant gesprek of gelach geweest, dan was het misschien nog 'leuk', maar dit was onsamenhangend geschreeuw en gegil van een volwassene tijdens een spelletje kaarten.
Aangezien wij gezellig wilden gaan eten, hebben we onze drankjes maar meegenomen en zijn binnen gaan zitten. Ook daar waren genoeg Nederlanders, ook met kleine kinderen, maar hier was het heerlijk rustig en hebben wij toch een leuk afscheidsdiner gehad.
 
Zou het met de bevolkingsgroep ofzo te maken hebben ?.bv. Hier in Besiny kwamen jaren achtereen het zelfde groepje Brabanders, door omstandigheden [uitkering,werkelooshied etc.] hadden de meeste niet veel geld te verteren en bleven ze op de camping hangen.Veel meer konden ze zich niet veroorloven[s,avonds zijn een keer wat bij ons komen drinken en toen kregen we het bovenstaande te horen] .Hun kids gingen uit verveling dingen lopen slopen:shock: De douche gordijnen van het badgebouw,de midgetgolf baan etc. Toen hun ouders betrapt werden op het illegaal aftappen van electriciteit zijn ze de camping afgetrapt .

Ik denk dat je niet alle hollanders over een kam moet scheren er zijn er genoeg die zich voorbeeldig gedragen alleen jammer dat en enkele de boel verziekt
 
Bovenaan