Český Mikuláš v Amsterdamu / Tsjechische Sinterklaas in Amsterdam

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

pepo

† In Memoriam
Český Mikuláš pro české maminky a tatínky s dětmi a koncert Vladimíra Merty!
Tsjechische Sinterklaas voor Tsjechische moeders met kinderen met aansluitend concert van Vladimir Merta

Zveme všechny malé i velké na pravou českou Mikulášskou besídku, která se bude konat
v sobotu 4. prosince 2010 od 17:30 v Badhuistheater v Amsterdamu.
Za dětmi přijde Mikuláš a každému jednotlivě předá dáreček (balíček přineste vlastní, opatřený zřetelně napsaným celým jménem dítěte!). Nebudou chybět tématicky zaměřené hry pro děti a těšit se můžete i na zpívání krásných českých koled s kytarou.
Ve 20 h naváže na Mikulášskou besídku koncert Vladimíra Merty. V průběhu koncertu promítneme dětem v zákulisí českou čertovskou pohádku. Po koncertě bude pokračovat česká party s možností popovídat si i s Vladimírem Mertou...Cena pro dospělé za koncert 12 eu, děti do 15 let zdarma.
Chcete-li vědět více, pošlete PM na jméno Hanka.
Uvítáme jakoukoliv pomoc s organizací a propagací akce!
Popis cesty a přesnou adresu místa konání najdete zde

Těšíme se na příjemné, české, předvánoční setkání!

Za všechny organizátory Hanka
 

Bijlagen

  • mikulas_2010.jpg
    mikulas_2010.jpg
    251,9 KB · Bekeken: 9
Mikulas v Amsterdamu

Ahoj Hanko,
my urcite prijdeme (Eli je jeste mala, ale to neva, na Mikulase neni nikdy brzo).
Muzu vam nejak pomoct z domova? Bydlim v Soesterbergu. Cas sice mam, ale do Amsterdamu je to s prckem na nic...
 
Ahoj holky, omlouvám se, že se ozývám až teď, ale už dva týdny stěhuju svou rodinku z jednoho domu do druhého a to je teda něco:-))
Ale snad už se tohle šílenství chýlí zdárně ke konci:-)
Moc se na vás těším! Takhle z dáli můžete nejlépe pomoct tím, že budete zvát své přátele:-) a upečete nějakou dobrotu. Mám představu, že bude jeden stůl, kde hladové děti i dospělí budou moct zobat dobrůtky, nejlépe typu perníčky, vánočka...
Díky moc předem a na viděnou na Mikuláše!
Hanka
 
Hola všem! Mám zajímavou změnu, misto kapely Luboše Pospíšila zahraje na českém Mikulášském večírku VLADIMÍR MERTA! Ostatní údaje zůstávají stejné!

Vladimír Merta nám nabídl, že promítne i pár svých filmů s osobním komentářem. Informace o této doplňkové aktivitě sem dám hned, jak budu vědět víc!
Těším se na setkání, další info na uvedeném emailu, nebo mi napište osobní zprávu:-) a hlavně přijďte! Bude to určitě nezapomenutelný večer!
 

pepo

† In Memoriam
Ja se mozna taky prijdu podivat, na ty male i velke ceske princezny ve skutecnosti, na koncert, na kus reci. Kdyz bude potreba, pomuzu i s nadobim, neni-li to ve vstupu.
 
:top:dík Olinko...Vladimír Merta dnes hraje v Londýně u příležitosti 17. listopadu pod záštitou českého velvyslance Michala Žantovského...škoda, že ten náš holandský koncert naši ambasádu takřka nezajímá...
 
Neni to zabava jen pro rodiny? Ja zadny dite nemam, a tak si myslim ze tam asi nezapadnu..... V. Mertu vubec neznam (sorry, bohuzel), a nevim jestli by ten koncert byl neco pro mne, jde mi hlavne o to potkat nejake nove tvare z Cech - je, nebo neni tohle dobra prilezitost? Tot otazka........
 
Bovenaan