Zamestnani v okoli Apeldoornu

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Tak se probiram nabidkama zamestnanim a prosim o radu.
Hledam praci v okoli Apeldoornu ci Amersfoortu. Vase podnety si rada vyslechnu. Momentalne jsme u Hagu, ale chceme jit do Apeldornu, rodice by pohlidali nasi malou.

Pracovala jsem v logistice [disponent mezinarodni dopravy], na zakaznickem servisu v transportu - ve Francii, vystudovala jsem francouzstinu. Hovorim Anglicky, francouzsky, [cesky-slovensky], polsky a uz mam nervy na dranc. Podotykam, ze se SAPem jsem BOHUZEL nikdy nepracovala, protoze ho nikd neemeli, ale rada bych se ho naucila, protoze jsem asi jediny clovek na svete, kdo s nim nikdy nedelal a skoro vsude ho chteji.
Dekuji za pochopeni.
 
Zkoušela jsi hledat přes JOBTRACK ?

Myslím, že s tvou jazykovou výbavou máš určitě šanci, i když samozřejmě všude budou požadovat holandštinu. (tu nezmiňuješ)
SAP by neměl být problém, to se dá naučit během týdne.
V Apeldoornu je poměrně dost velkých firem, kde čas od času hledají nové lidi.
(ModusLink, Amefa, Hanos ...)
 
Dekuju, znam indeed.nl, taky dobre, dekuju za informace. ne, holandsky bohuzel jeste neumim, zacinam pomalu rozumet, ale urcite chci chodit na holandstinu a naucit se ji, protoze mame zamer tady zustat navzdy. Je to neskutecny tlak, jete, ze mame rodice, kteri nas drzi.
ModusLink ma pobocku v Brne, snad budu mit stesti, ale hanos a Amefa, tam pracuji nejaci cesi? Tady aji nejaky CS? Ted jsou prave prazdniny a neni tech nabidek moc.
Dekuju Berusko jeste jednou za informace a pokud bys o necem slysela, nevahej a napis.
Renata
 
ModusLink ma pobocku v Brne, snad budu mit stesti, ale hanos a Amefa, tam pracuji nejaci cesi? Tady aji nejaky CS?

Renco,
i kdyz ma Moduslink pobocku v Brne, neznamena to, ze ma primy kontakt s tou pobockou a proto jsou tady Cesi vice hledani :) .
Z nekterych pozic (treba jako ja :ja: ) s nima kontakt mame, ale je to minimalni a vetsinou je to s Holandanem, ktery se usidlil v Brne.
Ale samozrejme, ze po zkusenosti se mnou si Cechy (tedy spis Cesky) moc oblibili ;) Budu drzet palecky, at se co nejdriv ozvou!

A co treba tohle, to by nebylo neco pro tebe?
http://www.manpower.nl/vacature-det...mer-service-mw.-commerciele-binnendienst.html

Zdravim!
 
Ahoj Svetlusko,
dekuju ti moc, ale ja neumim holandsky jeste :[. Jak to vlastne resi cesi? Hlasi se i na pozice s holandstinou? Vyzaduji ve firmach striktne holandstinu nebo se smiri jen s anglictinou a dalsimi jazyky?
 
Bovenaan