Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Klinkt erg interessant. Ik ga het in elk geval proberen. Ik ben benieuwd of ik van mijn vooroordeel af kom dat alleen Belgen echt bijzonder bier kunnen brouwen. Wel jammer is de naam....... waarom niet X-Pivo 30?
Het is verboden om uit Praag te vertrekken zonder minstens één keer spotgoedkoop in een liefst niet ál te toeristisch traditioneel Tsjechisch bierlokaal te hebben gegeten. Deze voormalige brouwerij uit 1466 is de plek ervoor. Zoek een plek tussen de locals en bestel veprove, knedliky a zeli (gegrild varkensvlees met knoedels en kool) en een pul echte Budweiser. Eet smakelijk.
Dag. 11.30-23u, Na Perstyne 7, Stare Mesto, tel. 00420-2-24211916, metro Narodni Trida
Sterk bier heeft eigenlijk minder met brouwkunst te maken dan minder sterk bier. Enig idee waarom thuisbrouwers altijd beginnen met triples? Omdat dat makkelijker is, minder infectiegevoelig etc.
Een goede pilsener brouwen - zonder alle geweld dat je bij een sterk bier met suiker, kruiden en andere aroma's kunt plegen - dat is pas de edele brouwkunst.
Ieder het zijne, maar ik heb dus liever 11 graden stamwort dan 11% alcohol!
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.