Wie heeft tijd: tsjechisch - nederlands online woordenboekje

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Williamb, interessant initiatief! Prettig dat er zoiets is cq komt! Kun je iets meer vertellen over deze organisatie, hoe werkt het; mag iedereen zo maar meedoen om het woordenboek uit te breiden, of is daar een kwalificatie voor? Is het een profit of non-profit activiteit?
 

Pasqual

Forumleiding
Administrator
Klinkt best interessant
laugh.gif


Meer info vind je op: http://www.fdicts.com
Misschien iets om in het forum te integreren ?
 
Re: Wie heeft tijd: tsjechisch - nederlands online woordenbo

Een zgn. WIKIPEDIA is het beste lijkt me.
Iedereen kan dan een account aanmaken en contribueren en de community corrigeert zichzelf door in de fora te discussieren over de validiteit/correctheid van wat er toegevoegd wordt.
 
Klopt... het is de NL-versie van fdicts.com. Ikzelf onderhoud ook daar de woordenboeken maar (met afspraken) is voor nederland gekozen voor een extra handige nieuwe layout.

zeg eerlijk: tsjechisch.woordenboekje.nl is handiger te onthouden dan www.fdicts.com klik op... klik op... klik op... en daar ben je
wink.gif
(en dan niet vergetern ook even op dutch klikken om het in NL te krijgen)

Woordenboeken zijn volledig vrij. Non-profit... (reclame is alleen om kosten te dekken). Dus door iedereen en voor iedereen te bewereken. Wiki zijn we contact mee aan het zoeken als team om te voorkomen dat dubbel werk uitgevoerd gaat worden... zal binnenkort wel samen gaan lopen.

De beheerder zelf is Tsjech. En ik doe nu de NL kant, maar spreek zelf allen NL,DE,EN en Roemeens
smile.gif
... dus hard op zoek naar iemand die zowel tsjechisch als nederlands kan. Je kan je op beide site's aanmelden (komt allen bij dezelfde persoon aan).
 
Bovenaan