Wereldontvanger: frequentie Top 2000

Topic in 'Het Archief' gestart door Boya, 26-12-2012.

 1. Vorig jaar december heb ik een Akai Wereldontvanger gekocht om in Tsjechie toch de Top 2000 te kunnen volgen. Helaas kwam deze pas binnen op 2 januari... dus het ding heeft tot vandaag nieuw in de kast gelegen en we hebben hem er nu uitgehaald op te gebruiken...
  Voelt u hem al komen? Wij proberen de frequentie de Wereldomroep te vinden, schijnt al maanden uit de lucht te zijn! Weet ik veel! (behalve dat de scheidend directeur met een liederlijk bedrag is vertrokken)

  Maar nu mijn (ongetwijfeld domme) vraag: hoe kom ik achter de juiste frequentie om hier in Tsjechie de Top 2000 te kunnen beluisteren?
   
 2. Als je satelliet hebt, kun je ook de radiozenders via de tv ontvangen. Bij ons heeft canaldigital radio twee onder 702 geprogrammeerd.
   
  beer en Boya vinden dit leuk/interessant.
 3. Yep! Deze link aangeklikt en nu luister ik dus via de laptop! (met de Akai oordopjes van de wereldontvanger, dure oordopjes...)
  O, wat ben ik toch een kluns met alles met een stekker!
   
 4. Oordopjes eruit en lekker hard zetten, kan iedereen meegenieten!
  Wij hebben speciaal een oude laptop hiervoor staan.
  En vorig weekend voor de eerste keer ook via Canaal Digitaal radio via de tv ontvangen.
   
  saskia.v.h en Boya vinden dit leuk/interessant.
 5. Eh, dus zonder Internet kun je het niet luisteren?
   
 6. Dank allemaal! Ik zit al te genieten!
   
 7. Boya vindt dit leuk/interessant.
 8. Als je boven op de vlaggetjes klikt, heb je zowat alle zenders van dat land. Ik zie dat Polen er wel bij staat, maar CZ niet :(
   

Deel deze pagina