Welke bank?

Topic in 'Diversen' gestart door Nietmachine, 04-09-2018.

 1. Welke bank bevelen jullie aan? Ik zit momenteel bij Ceska Sporitelna maar ben hier absoluut niet blij mee.

  Ze hebben twee soorten internetbankieren, George Go en SERVIS24. Eerstgenoemde is nog helemaal nieuw en hip en weet ik veel wat en die kreeg ik toegewezen.
  Wat blijkt? In die hele George app kan je geen SEPA overboeking doen, in SERVIS kan dat wel maar met de login van George kan je niet in SERVIS. En een login aanmaken weigeren ze want je hebt al George.
  Navraag leert dat je SEPA overboekingen bij een fysieke vestiging moet doen, overigens kost je dat zo'n 250 CZK aan transactiekosten (Bijna 10 euro)
  Vervolgens blijkt mijn pas te zijn zoek geraakt, wat ik ook nog eens via een andere vestiging moet horen.
  Wachttijden aan de telefoon kunnen rustig oplopen tot zo'n 10 minuten.
  Nee daar ben ik een beetje klaar mee. Misschien de Nederlandse mentaliteit maar ik heb al genoeg aan m'n hoofd met het regelen van bepaalde zaken, dit soort dingen kan ik niet gebruiken.

  Morgenavond heb ik een vrijblijvend gesprek bij de Raiffeisenbank, iets gunstigere voorwaarden ook. Wel iets duurder in gebruik maar als het goed werkt dan vind ik het niet erg.

  Wat zijn jullie ervaringen?
   
 2. Ik heb een rekening bij de FIO en ben daar tot nu toe zeer tevreden over. Telebankieren kan op de Engelse taal worden ingenesteld. Helaas heb ik geen ervaring met andere banken dus vergelijken kan ik niet.
   
 3. Ik heb de Raiffeisenbank, bevalt goed! Kan gewoon in het Engels.
   
 4. MSU

  MSU

  Ik heb ook Raffeissen. Bevalt tot nu toe prima. Alles kon in het Engels en ze waren erg vriendelijk en behulpzaam. Hoef ook niks te betalen zolang ik 3 transacties per maand doe.
   
 5. die heb ik vorig jaar beëindigt was van alle banken de duurste.
  zakelijk is sberbank het meest interessant of FIO helemaal goedkoop.
   
 6. Ik ben tevreden met Airbank, weinig kosten.
   
 7. Wij hebben CSOB, geen problemen, tervreden mee. We vallen nu onder de VIP regeling, geen wachttijden als je iets wil regelen, persoonlijk gesprek bij alle zaken. erg fijn.
   
 8. rekening zakelijk of prive ?
  investerings rente ?
  bv sberbank 2,6 %
  KB 7-8 %
   

Deel deze pagina