Weer thuis, helaas te vroeg gegaan wat sneeuw betreft

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Ja, we zijn alweer 2 weken thuis van onze Kerstvakantie in het wederom (7e jaar) dat we in tsjechie zijn.
Dit jaar zaten we in dat prachtige huis in Dolni Olsenice (Bij Hostinne) waar we een heerlijke vakantie week hebben gehad. Jammer dat de sneeuw grens wat hoger lag dat het huis, maar al met al hebben we heerlijk gewandeld in Splindelmlyn, Janske Lanzne en Pec Pod Snezkou.

We hadden geen bijzondere dingen op het programma staan, gewoon alles mag, niets moet programma, dus lekker uitslapen, beetje winkelen in Vrchlabi en Trutnov, beetje wandelen enzo en met de kinderen lekker 's avonds bij de houtkachel spelletjes gedaan.

De reis was verder heel goed verlopen. Op de heenweg wel regen gehad (en wat sneeuw net voorbij Kassel)en sneeuw op de Poolse binnenwegen naar Harrachov , maarw el bijozndeer mooi hoor, die sneeuw op die bomen en velden en bergen
Op de terugweg was het droog en maar 1 file gehad (na een vreselijk ongeval met dodelijk afloop) een uur stil gestaan , waren we in 10 uur weer thuis.

Volgend jaar........... we weten het nog niet. Misschien weer eens wat anders..... ach we zien wel weer tegen die tijd .

groeten Michel
 
in de kerstvakantie lag er toch wel sneeuw , wij zaten in rokytnice. de maandag voor kerst regende dus het wit wat er lag was weer weg maar daarna werd het kouder en ging het nog sneeuwen en de wneeukanonnen gingen aan dus toch een witte kerst. dat ongeval op de terugweg was dat zaterdag de 27e in duitsland? wij kwamen langs een ongeval met een busje langs de vangrail ,vreselijk.gelukkig is onze vakantie goed geeindigd maar zoiets triests blijft je dan toch bij.
 
Bovenaan