Urgentni - automechanik?

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Zdravim vsechny co umi opravit auto,nebo maji kontakt na levneho automechanika v NL.Nejlepe noord brabant ci limburg.
Nase auto neproslo technickou a oprava by stala cca.1000 euro.To se nam zda teda hodne ,jelikoz toto auto mame 1 rok po jinem majiteli.To auto je jako nase druhe auto ,takze do toho nechceme vrazet zbytecne penize.Je to Opel vectra 1997.
Nechapu jak nemuze projit apk kdyz jsme stim autem nemeli jeste zadne problemy a byli jsme jiz cca.4x s nim v CR.No nevadi.Pokud by se nekdo nasel particulier nebo i nekdo kdo zna dobrou garaz kde delaji APK zeiker tak Vam predem mooooc dekuji.


Ps:Nechali jsme si delat v jeden den ve dvou garazich APK pro pripad ze by ta prvni chtela pouze vydelat.A bohuzel ta druha nam dala delsi seznam co by bylo potreba udelat na aute,ale pro technickou by pry vse nemuselo byt opravene.
 
Bylo by dobre uvest, co vam dali jako duvod, ze auto neprojde...

No uz jsme to vyridili.Dnes manzel volal ze udela inruilen a ten chlap se ho ptal proc takovy hezky auto bez koroze a vlastne vyborny dobre jezdici auto chce menit tak ukazal ten seznam z jine garaze a tukal si na celo.Takze nam to za 350 euro opravi a jeste nam udela APK.Tak jinak dekuji za ochotu.:D
 
Bovenaan