Tsjechië bij Embassy Festival Den Haag, 1 en 2 september

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

kuurgast

Donateur
Bij de jaarlijkse viering van culturele diversiteit in Den Haag presenteert Tsjechië zich ook.

De kern van het festival is een gezellige markt met kramen van de deelnemende landen op zaterdag 2 september aan de Lange Voorhout in Den Haag.

De Tsjechische ambassade geeft je een dag eerder de kans om je voor te bereiden op een werveling in de platanensteeg, want die brengt je naar het gebouw van de Tsjechische ambassade in de buurt van het koninklijk paleis.
U kunt zich verheugen op een rondleiding door het gebouw, die wordt afgesloten met een proeverij van Tsjechisch bier en traditionele goulash. Tsjechische folklore en moderne muziek maken uw verblijf in een stukje Tsjechië op Nederlands grondgebied nog aangenamer. Ook leer je meer over Tsjechië als toeristische bestemming.
De rondleiding door de ambassade op 1 september is onderdeel van de Ambassade Tour.
Er is een beperkte aantal plaatsen voor de tour, daarom pre-registratie zie HIER.
Meer informatie over Embassy Festival 2023 vind je HIER.

De deelname van Tsjechië aan het Embassy Festival van dit jaar is het resultaat van de samenwerking van alle Tsjechische organisaties in Nederland: de Ambassade van de Tsjechische Republiek, het Czech Centre Rotterdam, CzechTourism en Czech Trade.
Bron rotterdam.czechcentres.cz.
---------------------------------------------------
Tijdens de Embassy Festival Tour in Den Haag kan je op vrijdag 1 september bij verschillende ambassades binnen kijken. Een unieke kans, want normaliter zijn deze gebouwen gesloten voor publiek.
Wil je nog meer ambassades en landen verkennen? Zaterdag 2 september is het gratis Embassy Festival op het Lange Voorhout in Den Haag van 12:00u tot 20:00uur. Dit is het enige evenement ter wereld waar zoveel ambassades zich presenteren.

Het Embassy Festival is geen vakantiebeurs, dus verwacht niet dat je met tassen vol folders naar huis gaat, zo is het absoluut niet bedoeld, het is ook geen zakelijk netwerkevent. Proef de wereld terwijl je langs alle culinaire hoogstandjes loopt die de deelnemers hebben bereid. Leer meer over de landen terwijl je door de internationale markt wandelt. Verwen uw zintuigen terwijl u op onze podia wordt betoverd door wereldmuziek en dansvoorstellingen. Neem je kinderen mee en laat ze ook unieke ervaringen opdoen op de Kids Compound.
 
Bovenaan