Horeca Restaurants rond Bozkov

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

De vierde keer al? Dan heb je toch vast wel eens rondgekeken en een ander restaurant gezien. Stap er eens binnen, desnoods gewoon eens met een kleine delegatie gaan kijken, proeven. Je hoeft niet direct met het hele Derde Legerkorps binnen te stappen toch?
Want het huidige restaurant heb je toch ook gevonden?

Ze zullen je in geen enkel restaurant opeten.

Meer info via plaatselijke VVV: http://www.obecbozkov.cz/czech/index.php?option=com_content&view=article&id=65&Itemid=92
Restaurants: http://www.obecbozkov.cz/czech/index.php?option=com_content&view=article&id=72&Itemid=30 Alleen reeds genoemde wordt vermeld. Dus in de omgeving zoeken:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Okres_Semily En die streek is zo toeristisch, daar zul je welhaast struikelen over de restaurants.
 

Ad Verschoor

Donateur
Martin, op 14 kilometer van Bozkov is het motorest Formanka in Splzov. Splzov ligt 3 kilometer voorbij Zelezny Brod op de weg richting Turnov. Wij verbleven er al drie keer in het pension en het eten in het eenvoudige en uiterst gemoedelijke motorest vinden wij uitstekend (www.formanka.cz)
 

kuurgast

Donateur
Denk dat dichtstbijzijnde is Hotel pod Spálovem GPS 50°38'1.773"N, 15°18'4.041"E
Kijk onder de foto's op Jídelní lístek/menu in meer talen.
Als je mapy.cz gebruikt: plaatsnaam invoeren en dan zie je aan rechterkant "Najdi v okolí"/zoeken in de buurt, daar restaurace ingeven waarna alle restaurants in de omgeving verschijnen met Další stránka ▶volgende pagina.
 
Kan nog dichterbij! Gewoon even omhoog naar Vysoké nJ rijden. :)
Bv lekker voor de kids, een pizzaatje eten bij Sachty net buiten het dorp maar ook op het plein bij Sporitelna (naast sport Falco) kun je (eenvoudig maar) prima eten. Ps: omdat het in de winter superdruk kan zijn bij Sachty (ligt aan de piste) kun je volgens mij pas na 18.00 uur van de kaart bestellen.
 
Bovenaan