Bramborak (aardappelpannekoek)
Aardappels schillen en rauw raspen.
Beetje meel erdoor mengen.
1 ei erdoor klutsen, afhankelijk van aantal aardappelen
Zout, peper, flink wat knoflook en snufje marjoraan erdoor, eventueel beetje melk. Olie verwarmen in koekenpan en bakken maar!
Lekker is het ook als je er een stukje voorgebraden varkensfricandau erin mee te bakken of hermelin, dat is de Tsjechische variant op brie.
Dobrou chut!!!
Aardappels schillen en rauw raspen.
Beetje meel erdoor mengen.
1 ei erdoor klutsen, afhankelijk van aantal aardappelen
Zout, peper, flink wat knoflook en snufje marjoraan erdoor, eventueel beetje melk. Olie verwarmen in koekenpan en bakken maar!
Lekker is het ook als je er een stukje voorgebraden varkensfricandau erin mee te bakken of hermelin, dat is de Tsjechische variant op brie.
Dobrou chut!!!