Benodigdheden:
- 500 gram schouderkarbonade
- 1 el paprikapoeder
- 2 grote uien
- 50 gram varkensreuzel
- 1 theelepel komijn
- 1 fles Pilsner Urquell
- 1 sneetje roggebrood
- zout / peper
Bereiding;
1. Het vlees in blokjes snijden en met paprikapoeder bestrooien. De uien pellen en in de reuzel aanbraden. Het vlees vervolgens toevoegen en alles ongeveer 10 minuten laten braden.(af en toe roeren)
2. De komijn en de helft van het bier toevoegen, afdekken en ongeveer 45 minuten laten pruttelen.
3. Het roggebrood verkruimelen en samen met het overige bier aan het vlees toevoegen, vervolgens nog eens
15 minuten laten pruttelen. Met zout en peper op smaak brengen.
M
nique
- 500 gram schouderkarbonade
- 1 el paprikapoeder
- 2 grote uien
- 50 gram varkensreuzel
- 1 theelepel komijn
- 1 fles Pilsner Urquell
- 1 sneetje roggebrood
- zout / peper
Bereiding;
1. Het vlees in blokjes snijden en met paprikapoeder bestrooien. De uien pellen en in de reuzel aanbraden. Het vlees vervolgens toevoegen en alles ongeveer 10 minuten laten braden.(af en toe roeren)
2. De komijn en de helft van het bier toevoegen, afdekken en ongeveer 45 minuten laten pruttelen.
3. Het roggebrood verkruimelen en samen met het overige bier aan het vlees toevoegen, vervolgens nog eens
15 minuten laten pruttelen. Met zout en peper op smaak brengen.
M