Nieuw olympisch park in Lipno

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Lipenská dam volgende zomer veranderd in Olympic Park

Woensdag, 21 oktober 2015

Het Tsjechisch Olympisch Comité zal de Olympische Spelen in Rio aangrijpen om sport en een actieve levensstijl te promoten. Net als tijdens de Spelen in Sotsji zijn we klaar voor volgend jaar zomer Olympisch Park, waar mensen verschillende sportdisciplines kunnen uitproberen en juichen zal zijn wanneer de Tsjechische vertegenwoordigers in de strijd om de medailles. Het Park zal worden gebouwd aan de oever van het Lipnomeer met de steun van het Internationaal Olympisch Comité. Het project is het resultaat van een jarenlange campagne in Zuid-Olympics-Bohemen.

"Olympic Park Sochi-Letná, dat door 400.000 mensen werd bezocht gedurende achttien dagen, was een groot succes bij het publiek, zo bleek uit een onderzoek onder de bezoekers. De overgrote meerderheid van hen zei dat we het park voor de wedstrijden in Rio moeten voorbereiden", zei president George Kejval RWZI.

Het volledige rapport is te vinden op www.olympic.cz

Bron: Tsjechisch Olympisch Comité

Hierbij nog een filmpje.


 
Laatst bewerkt:
Het gaat in lipno maar echt om een heel klein stukje waar een paar bomen gerooid zijn. Naar mijn mening is dit en de reclame van de politici wat overtrokken. Uitkomst is een mooi evenement wat velen aanzet tot beweging, iets wat voor velen geen kwaad kan.
 
Bovenaan