Nieuw olympisch park in Lipno

Topic in 'Sport & Ontspanning' gestart door dennuzzz, 22-10-2015.

 1. dennuzzz

  dennuzzz Donateur

  Lipenská dam volgende zomer veranderd in Olympic Park

  Woensdag, 21 oktober 2015

  Het Tsjechisch Olympisch Comité zal de Olympische Spelen in Rio aangrijpen om sport en een actieve levensstijl te promoten. Net als tijdens de Spelen in Sotsji zijn we klaar voor volgend jaar zomer Olympisch Park, waar mensen verschillende sportdisciplines kunnen uitproberen en juichen zal zijn wanneer de Tsjechische vertegenwoordigers in de strijd om de medailles. Het Park zal worden gebouwd aan de oever van het Lipnomeer met de steun van het Internationaal Olympisch Comité. Het project is het resultaat van een jarenlange campagne in Zuid-Olympics-Bohemen.

  "Olympic Park Sochi-Letná, dat door 400.000 mensen werd bezocht gedurende achttien dagen, was een groot succes bij het publiek, zo bleek uit een onderzoek onder de bezoekers. De overgrote meerderheid van hen zei dat we het park voor de wedstrijden in Rio moeten voorbereiden", zei president George Kejval RWZI.

  Het volledige rapport is te vinden op www.olympic.cz

  Bron: Tsjechisch Olympisch Comité

  Hierbij nog een filmpje.


   
  Laatst bewerkt: 22-10-2015
  kuurgast en bruinh vinden dit leuk/interessant.
 2. kuurgast

  kuurgast Donateur

  Niet alleen Lipno heeft een Olympic Park ,ook in Pardubice ,Plzeň en Ostrava hebben ze een kleiner Olympisch park met diverse evenementen vanaf 5 augustus.
  Er zit wel een luchtje aan het park van Lipno wat de grootste is van allemaal vanwege politici die reclame maken voor eigen toko en de kaalslag die er is door de vele bomen die gerooid zijn.
  Daarom is er een facebook Bojkot RIO LIPNO ,zie praguemonitor.com.
   
 3. dennuzzz

  dennuzzz Donateur

  Het gaat in lipno maar echt om een heel klein stukje waar een paar bomen gerooid zijn. Naar mijn mening is dit en de reclame van de politici wat overtrokken. Uitkomst is een mooi evenement wat velen aanzet tot beweging, iets wat voor velen geen kwaad kan.
   
 4. Er is ook al een, niet in de omgeving passend, Landal Park
   
 5. dennuzzz

  dennuzzz Donateur

  Dat is waar het in het stukje over gaat...;)
   
 6. kuurgast

  kuurgast Donateur

  Hier worden dus nu nieuwe appartementen gebouwd, zie topic HIER.
   

Deel deze pagina