Nederlandse campings op Tsjechische website

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

kuurgast

Donateur
Luxusní kempy: perfektní čistota, zajímavé místo a skvělé ubytování.
Luxe campings: perfecte netheid, interessante plek en geweldige accommodatie.

Elektrische fietsen, zwembaden en glijbanen, overdekte speelkamers voor kinderen, animatieprogramma's, gevarieerde diensten of juist een unieke plek, rust en stilte - dit alles trekt steeds veeleisendere Tsjechen aan. De voorzieningen van sommige gebieden zullen je echt verrassen! Denk nu aan uw vakantie en reserveer uw plaats van tevoren.

Na návštěvě u Holanďanů na Broumovsku.
Op bezoek bij de Nederlanders in de regio Broumov.

Volgens de Camping Association zijn er in Tsjechië minder dan vijfhonderd officiële campings. De overgrote meerderheid van de bezoekers zijn Tsjechen, er is een lichte toename van Polen en juist een afname van het aantal Nederlanders dat vroeger naar Tsjechische campings zocht. Maar tot op de dag van vandaag zijn verschillende campings eigendom van hen en worden ze goed onderhouden; Dergelijke faciliteiten zijn bijvoorbeeld de kleine, charmante en vriendelijke camping Božanov in regio Broumov of de door een familie gerunde Camping Frymburk aan de oevers van Lipno.
Hier vindt u een winkel, restaurant, ruimte met wasmachines en drogers, attracties in het water, verschillende speeltuinen, bijbehorende programma's en evenementen, de bonus is een prachtige plek, rustige omgeving en schoon. Mensen komen graag terug naar zo'n plek en worden niet ontmoedigd door hogere prijzen.
Bron kudyznudy.cz. met diverse links,

Leuk om te lezen dat de Nederlandse campings in Tsjechië gewaardeerd worden.
 
Bovenaan