Leuke plek in Tsjechië gezocht voor dansgroep

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Voor onze dansgroep, circa 20 personen, zoeken wij een leuke plek in Tsjechië om een paar dagen te verblijven. Het liefst een beetje in de natuur. Er moet iets van een dansvloer zijn en een mogelijkheid om gezellig bij elkaar te zitten.
Gaat om overnachten; ontbijt/lunch/diner mag, hoeft niet.
Bij voorkeur de kortste afstand vanaf Groningen.
Aankomst 18 augustus; vertrek 22 augustus.
Max € 25,- pp per nacht.

Wij zijn nu een aantal keren in de omgeving Zatec geweest en dat is heel goed bevallen.
Wij verwerken ook een aantal uitstapjes in het programma: wie heeft suggesties?
Bij voorbaat dank!
 

kuurgast

Donateur
Stern er zijn forumleden die geen reclame voor eigen toko mogen maken maar je wel via "Conversaties" een privébericht zullen sturen. ;)
 
Na een zeer voorspoedige reis gisteren zonder problemen in Zatec aangekomen. Geen wateroverlast; zijn via Chemnitz gereden. Er werd voor Dresden wel een omleiding aangekondigd, maar die lag niet op onze route. Wij verblijven (opnieuw) in het hotel Zlaty Lev - zeer goed! - beheerd door de vriendelijke en behulpzame belgische eigenaar Luc. Er is een hele mooie 'wellness' bijgekomen; prachtige kamers, schoon en ruim en prima wifi. Het was vandaag warm, 23(?) graden met zon. Wij gaan morgen nog wat uitstapjes bekijken: dierentuin Chomutov; Marianske Lazne. Biermuseum vorig jaar bezocht: aanrader! Karlovy Vary was toen ook zeer de moeite waard. Als iemand nog suggesties heeft??? En verder op zoek naar geschikte locaties!
 

kuurgast

Donateur
Dan zitten jullie in dit hotel. Zo kan men zien wat voor soort locatie jullie zoeken.
Wat voor soort dansvloer mag het zijn, voor stijldansen is hout het beste, maar bv volksdans kan ook op plavuizen. :denk:
 
Inmiddels een hele mooie locatie gevonden: Hotel U sv Václava, zie www.usvatehovaclava.cz Een voormalig klooster, beeldschoon! Parket, beter kan niet. Weet jij nog leuke uitstapjes in deze regio? Vandaag de dierentuin in Chomutov en Marianske Lazne bezocht; beiden een beetje teleurstellend....
 

kuurgast

Donateur
Stern, heb je op de website van het hotel gekeken bij Okolí/omgeving of buurt, daar staan wat tips met links zoals Klínovek waar je nog meer tips kan vinden.
 
Veel plezier, Stern. Ik vergeet nog te vermelden dat wij in 2008 ook in die regio waren; mijn vakantieverslag met foto's kan je hier bekijken.
In juli gaan we weer die kant op, ditmaal een huis in Sindelova, niet ver van Karlovy Vary. :)
 
Mooi verslag PuNkEnStEiN! (Lastig typen, deze naam!) Zeer typerend. Waren vandaag in de buurt van Dvur Mice: onvoorstelbaar veel water op het land. In de bossen wild stromende beekjes; enorme plassen op de weg en tegelijkertijd een geheimzinnige mist tussen de bomen. En het meest vreemde: sneeuw of hagel langs de wegen! Echt waar!
 
Bovenaan