Kadeřnictví a nehtová modeláž v Holandsku...

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Ahojky, jakou pak máte zkušenost se službami tohoto typu v NL? Co se týká mě, měla jsem docela problém, v ČR se to těmito službami jen hemží, ale tady se tumu tak říct nedá, navíc ty ceny jsou docela šílené :-( Když jsme bydleli ve VEENDAM tak tam jsem našla dobře vypadající kadeřnictví, ale za melír a vyfoukání vlasů jsem platila kolem 100 euro :-( takže jsem skončila tak že využívám kadeřnice v čechách když tam mám cestu... a s úmělými nehtami jsem dopadla tak že jsem šla jednou udělali mi akryl místo gelu a platila jsem 60 euro :-( takže to jsem tedy odmítla platit, raději jsem se je naučila a dělám si je sama...:-) teď žijeme v NIJMEGENU se službami je to tu lepší, ale cenově se to neliší... takže zůstávám věrná raději svým schopnostem :-) jakpak jste na to vy? :-)
 
Chodim k holici v Cesku, pokud tam jsem, vetsinou mi to vydrzi do priste. V nejhorsim jdu tady a necham se jen ostrihat. Co se tyce nehtu, mam svoje krasny dlouhy, nepotrebuju umely a muzu jenom doporucit. Proc davat prachy za umely nehty, kdyz mi rostou zadarmo? :slik:
 
Nekdy,je tomu uz hodne davno,jsem navstivila zdejsi kadernictvi.Ale to uz ani neni pravda.Leta mam znamou,sousesedku,ktera nas chodi vsechny stihat domu.Nejdrive se na nasich hlavach mohla ucit a zustla nam i my ji verni.
Umele nechty?
Tak ty jsem zatim nepotrebovala.Myslim,ze bych s nima neumela ani pracovat.
Preji Vam Zenetko ,hodne zakazniku. :ja:
 
Taaak to Vám opravdu moc moc závidím, svoje nehty nemám nic moc, navíc jsem se zlákala v čechách trenden umělých nehtů, a dnes už jsem se s nimi naučila tak žít že bez nich bych asi už být ani nemohla, asi už jen z důvodu toho když uklízím, nebo dělám něco na zahrádce umyji ruce a jsou pořád stále upravené :-) ať dělám co dělám :-) to považuju asi za hlavní výhodu, nepočítaje to že mě by nikdy nevyrostli do téhle délky :-) a lakovat je :-( to byl pro mě hrob ... kor když jsem jednou uklidila a lak byl pryč :-)
Co se týče kadeřničiny ... Jsem docela ráda, že jezdíme tak často do čech minimálně 4 do roka...což na střihání a melíry stačí :-) i když občas už je to nahraně a říkám si kéž bych měla sundavací hlavu a mohla si je jakožto kadeřnice udělat sama :-D boužel je to nesplnitelné přání :-) takže aspon pomáhám kde můžu :-)
Jinak děkuji moc za názory :-) a vaše zkušenosti se službami v NL
 
Ani ja nemam dobre zkusenosti s umenim zdejsich kadernic.Vystridala jsem asi 6 a nebyla jsem spokojena.Nechala jsem si narust delsi vlasy,obcas si zajdu jen zastrihnout konecky a mam pokoj.Jsme v Cesku jen 2x do roka a tak bych nemohla si uces udrzovat.Protoze i ja nechci platit za sluzby v NL nehorazne penize tak jsem ted'' takova vice prirodni :ja: a co muzu si taky udelam sama - treba pilovani a lakovani nehtu nebo obcas si hodim nejakou barvu na vlasy,taky sem tam vyzivna maska na oblicej,piji hodne bylinkove caje pro hezkou plet'' no a v Cesku mne holky rikaji ze vypadam dobre !! Ha ha
 
Nestriham se,vlasy si davam do culiku.Takhle si taky hezky zapadnu mezi mistni zeny.Nehty si radeji okusuji - vyjde to levnejsi a kdyz prijedu do Ceska tak hned'ka pvni den utikam kanalami do Beauty salonu kde se mne vzdy ujme moje sikovna kadernice a pak si tam osetrim ruce,nohy a nekdy i nejaka relaxacni masaz.. Pak takhle zrelaxovana a vylepsena chodim po navstevach a taky mne zname rikaji jak uzasne vypadam! :D
 
Haha, taky to tak delam, pekne prvni den v Cesku ke kadernici a na pedikuru a pak vsichni cumi :-)))). Ale ted vazne, taky jsem nebyla s kadernicemi v NL spokojena, nakonec jsem teda nasla uzasnyho kadernika, itala, ma v Hagu kadernictvi In Forme, a tam jsem byla spokojena nadmiru. Kolikrat jsem mu jen rekla, ze to chci zkratit nebo dokonce, ze je mi uplne jedno co udela, pokud teda nebudu na jezka, a vzdy jsem byla spokojena. Je uzasnej a ta pece. pro nej je kazda princezna. Cena je horsi, barva a srihani kolem 100eur. Ale jemu jsem to davala rada. Pak jsme sli do Nemecka, poprve jsem tady vyplazla taky stovku, ale vypadala jsem asi jako dalsich dvacet nemek na ulici. No hruza. Takze tady opravdu jen v nouzi a nebo jit do opravdu dobryho, vyhlasenyho kadernictvi, ale to si pak pripravit vic jak 120eur. to se prece neda. Gelovy nehty jsem nosila v Cesku, muj manzel se do nich taky uplne zamiloval. Presne jak pise Zanetka, mas porad upraveny ruce at delas co delas. Ale kvuli tem cenam jsem to uz vzdala. Vis co je zajimavy, ze jsem chodila v Brne ke kamosce na nehty a jeji dospivajici dcera byla taky Zaneta ;-))
 
Holky Holky :-) je fajn slyšet že nejsem náročná jen já... možná že vlastně ani nejsem, že tu opravdu budou tyhle služby stát za prd :-) joo v tomhle ať žijí Čechy :-) Nebo možná nějaká šikovná češka :-) ba néé .. nebudu si tu dělat reklamu...:-) za to se tu mažou diskuze :-) i když je pravda že v tom veendamu jsem chodila k Polce a byla to šikulka :-) takže třeba jen prostě nevybrat holanďanku :-) nebo leda z drahého salónu dobrá rada nad zlato :-) sice nevím okdud jste NOORD Holand je široký pojem :-) ale kdyby se někomu zastesklo po parádě :-) neváhejte se určitě ozvat :-) MOJE SLUŽBY JSOU K DISPOZICI :-)
 
Juu :-) vidíš to jen škoda že jsem z Prahy a moje mamka nedělá nehtíky..jinak by to byla super náhoda :-) věk bych na to možná i měla :-) :cheerleader:Takových holek znám co se jich zdali kvůli těm cenám tady je to opravdu děs...i já měla namále :-(
 
Schválně, jestli se tady najde někdo, kdo je s kadeřnickýma službama v Holandsku spokojenej/á.

Dokud jsem měla dlouhý vlasy, tak to ještě jakš takš šlo. Nebyla jsem sice spokojená tak jak v Česku, ale když nebylo zbytí, šla jsem.
Co mám krátky vlasy, tak jsem byla jen jednou, respektive dvakrát. V prvním kadeřnictví mě totiž vylepali, že jsem vypadala jak z koncentráku, tak jsem musela do druhýho na spravení (za 70 euro). To se mnou málem švihlo. Další 2 měsíce bych pak nejradši chodila kanálama, než mi to zas trochu dorostlo...
Takže od té doby chodím už jen v ČR. Objevila jsem parádní kadeřnictví rovnou za rohem.

A co se nehtů týče, umělý jsem si nikdy dělat nechtěla a nemám to ani v plánu. Nechci si tím ničit nehty. Manikúru zvládám levou zadní sama. Ale na pedikúru si v Brně zajdu ráda :)
 
Holky Holky :) je fajn slyšet že nejsem náročná jen já... možná že vlastně ani nejsem, že tu opravdu budou tyhle služby stát za prd :) joo v tomhle ať žijí Čechy :) Nebo možná nějaká šikovná češka :) ba néé .. nebudu si tu dělat reklamu...:) za to se tu mažou diskuze :) i když je pravda že v tom veendamu jsem chodila k Polce a byla to šikulka :) takže třeba jen prostě nevybrat holanďanku :) nebo leda z drahého salónu dobrá rada nad zlato :) sice nevím okdud jste NOORD Holand je široký pojem :) ale kdyby se někomu zastesklo po parádě :) neváhejte se určitě ozvat :) MOJE SLUŽBY JSOU K DISPOZICI :)


A ja je plne vyuzivam. Chodim k Zanet na strihani a barveni a jsem velice spokojena. Muzu jen doporucit. :)
 
Mohla bych doporucit Rooibos http://www.bioklub.cz/prirodni-kosmetika/rooibos-cenna-rostlina-pro-plet-i-vlasy/
Tenhle caj jsem se naucila pit tady,neobsahuje kofein tak ze je dobry i pred spanim.Rooibos si kupuji v Aldi,kde je dobra cena a taky je kvalitni,nejlepsi je bez prichuti,mne moc chutna.Zkus a uvidis,ja mam dojem ze mam o hodne lepsi plet'' .Pak jeste je dobry bily caj - White thea a dneska jej jeste muzes koupit v Action,urcite tam ten obchod musite mit,ten caj maji ve sleve,uz jsem si nakoupila do zasoby :stout:. Ja jsem taky mela ze zacatku problemy jak pises i ty,zmeny jsou prece velke .. jeste bych ti mohla poradit olej z pupalky dvoulete - tu ale mam z Ceska,ma skvele hojici ucinky,davam si ji na plet'' pokud se objevi nejaka nepekna vyrazka.V Cesku moc rada chodim do obchudku s prirodni kosmetikou ,taky mne zajimaji ruzne bylinky.
 
Super, super, díky moc. Rooibos vyzkouším, kdysi jsem si to vařívala, tak by s tím problém být nemusel. Aldi mám kousek, ale už mají zavříno, tak až příští týden. Jinak jedu na zeleném a bílém čaji, bylinkový mám ráda, ale nesnáším lékořici, což bývá někdy problém sehnat něco bez ní..

Pupalka, super, píšu si, za týden a kousek valím na chvíli zpět do ČR, tak si to seženu tam :)
 
Ahojky holky :-)
Tak mi to nedalo a udělala jsem si stránkye službami které poskytuju :-) kdybyste chtěli určitě jukněte jsem teprv v začátcích ale tak snaha je :-) http://dekampnailsstudio.webmium.com/home
Teď mě jen napadá kam takovou stránku vložit, jestli náhodou nevíte kam holanďané chodí koukat na jaké stránky nebo kam to vůbec dáti aby si toho třebas někdo všiml děkuji moc moc za rady :-)
 
Můžeš si udělat profesionální stránku na Facebooku a taky si dát inzeráty do různých tamních skupin Čechů a Slováků atd. atd. Pak si nezapomeň dát psané inzeráty na nástěnky v okolních supermarketech. Hodně štěstí :)!
 
Na nehty moc doporučuji zpevňovač nehtů Herome Extra strong a na vlasy cokoli od Johna Friedy. V ČR se nedá koupit ani jedno z toho, tady v každé drogerii. Co to používám, mám mnohem lepší vlasy a nehty mi také rostou hezké a pevné vlastní. Naučila jsem na to už asi 5 holek, které na obojí teď nedají dopustit. :)

Jinak u kadeřnice jsem tu byla zatím dvakrát, jednou v Amsterdamu na Beethovenstraat (tenkrát jsem netušila, že je to jedna z nejdražších ulic v Amsterdamu!! :D ) a podruhé v Utrechtu u jedné holandské Číňanky. S Číňankou jsem byla relativně spokojená, ale neodvážila jsem se s ní do žádných experimentů, jen zastřihnout konečky a barva. A přesto 90 eur. :nee: Zatím tedy taky chodím příležitostně v Čechách, ale někoho bych tu najít chtěla. Ten Ital zní dobře!!
 
Ahoj, jak jsem si vsimla jsem asi jedina kdo je zde s kadernictvim spokojeny. Je pravda, ze jsem moc salonu nevyzkousela, chodim k jedne kadernici u nas za rohem a striha me uz 10 let, to asi mluvi za vse.Chodim jednou za 5 tydnu strihani, barveni [mam cervenou],myti, foukani, total platim 48,50.
 
Bovenaan