Hurá za změnou

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Handy, ahoj všem.
Narazila jsem na Fórum a jsem za to ráda :top:
Chceme s kamarádkou pokořit hranice a vybraly jsme si na to, ze začátku, Holandsko. Máme v plánu vydržet co to půjde a proto si hledáme práci a ubytování, které by nám v tom pomohlo.Holandsky nemluvime ani jedna, ale věřím, že s angličtinou bychom se mohly uchytit :dank2: :)
Kdyby se našel někdo s tím, že by o něčem věděl, jak a kde by se dalo v holandsku uplatnit, budu jen a jen ráda. Tohle období pro uplatnění se někde je celkem peklo.
A když by chtěl napsat někdo jen tak, tak jsem tu taky :ja:
 
pokoreni hranice

Ahoj
To pokoreni hranice me celkem rozesmalo, dnes kdyz uz jsou hranice
pouze na mape.
Na druhou stranu , prace s ubytovanim v Holandsku to je dost orisek, ale treba budete mit stesti. Poslu Vam nejake adresy
pres soukromou postu.
Preji Vam uspesne pokorovani.
JJ
 
Ahojte devcata,
odvaznym stesti preje.Drzim Vam palce.Ted je tu moc krasne,vse v kvetu.Pokuste se dostat na sever,at je nas tu Cechu vice.Myslim si,ze kdyz tu mame plno Polskych brigadniku,ze tu taky neco pro Vas zbude.Jak na polich s Tulipany,ci ve sklenicich se zeleninou.
Dejte vedet,ja se Vam tu dari,zdravi Eva.;)
 
Radóst až na kóst

Ahoj všem, ani nevíte jakou jste mi udělali radost, že jste napsali.
K těm hranicím ... já totiž zrovna moc necestuji, je to pro mě vízva. Jsem patriot ... ale usoudila jsem, že i patrioti, by si mohli zkusit, jak se žije jinde;)
Za kontakty určitě moc děkuji. Budeme rády za každou pomoc. Jsem, ale na fóru chvíli, tak se tu ještě rozkoukávám, snad si je stačím najít a přečíst. A na sever? Proč ne? A hrabat se v zemi? Krásná práce :top: Tulipány jsou nádherné květenstvo.
Kdyby jste věděli, jak bych vám mohla pomoci, určitě pište :)
 
tekže teď si užíváš slunce, tepla, petrých barev...závidím.Podle data založení, zde na Fóru si pravděpodobně v Holansku dlouho. Smím vyzvídat, co tě tam drží nad vodou a jakou práci si prostřídal a tak vůbec?
 
Ahoj, jmenuji se marcel a po 8 letech jsem prijel z anglie do amstru, nemela by jsi jen nejakou radu na koho a kam se obratit pri hledani prace.nejsem omezen mistem ani druhem prace, anglictina na vyborne urovni.dekuju
marcel
 
hledání

přiznám se, že jsem taky nováček v hledání práce a zkouším to kde se dá. teď jsem se zaregistrovala na těchto stránkách www.undutchables.nl

zkus to!!! jinak se snažím různě sjíždět stránky Den Haagu. Vyber si lokalitu a potom v ní hledej práci.

I když mě se to radí. Zatím jsem bez úspěchu :) ale třeba jsem ti aspoň maličko pomohla!!!
Hanka
 
Bovenaan