Hotel Harmony Club Spindleruv Mlyn

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Hallo!

Net weekje Tsjechië geboekt in Splindler Mlyn in hotel Harmony Club!
Iemand al geweest?
Graag jullie mening over dit hotel: ligging, kamers, skigebied, eten,...

Dank je wel!

Gert
 
Voor info over het gebied rond Spindleruv Mlyn kan je het beste de wintersportrubriek eens doorkijken. Daar is echt al heel veel over geschreven, dus dat hoeven we hier niet nog een keer te bespreken.
Over het hotel heb ik hier nog nooit wat gelezen, dus als er nog lezers zijn die iets weten...
Hoe dan ook alvast veel vakantieplezier voor later, Gert! :)
 
Hoy Gert.
Leuk hotel heb je uitgezocht, bevind zich in het deel = Bedrichov=, ligt wel een stuk lopen uit het centrum en wel een dikke 10 minuten. Ben er een paar maal geweest in de wintertijd en is best gezellig, zelf ga ik graag naar Hotel Montana, dit ligt wat lager en centraler. Jullie hotel bevind zich naast de Medvedin piste en de Rodelbaan en je kunt onder langs de piste langs het water direkt naar het centrum lopen op het zandpad. Wens jullie veel plezier en geniet ervan.

je kunt ook in het hotel kijken via de site www.spindleruv-mlyn.cz en dan de duitse vlag aanklikken en daarna; hotels en je zult het vanzelf vinden.

Nog een tip; ben je in het centrum van het dorp en je zoekt een zeer goede Pizzabakker, ga dan eens naar binnen in Pizzeria-Belmonte, is tevens een Hotel/restaurant/disko. Zeer goede service, er tegenover is een tijdschriften/tabakszaak/drogist met tevens een zeer goede service.
Een stukje verder in dit straatje en dan naar boven ligt rechts Hotel/rest.Golfclub waar ze goed gebak en koffie hebben en echt lekker en betaalbaar eten. Loop je terug de straat uit dan heb je rechts van je nog een straatje waar vooraan een Tsjechiës specialiteitenrest. ligt en een stukje verderop aan de linker kant een kleine maar goed supermarkt(langs Eden). Hiertegenover ligt een zeer goede Mexicaan ,Abacante,genaamd.
Ga je met de auto naar beneden let dan goed op waar je parkeert, niet langs de straat maar op een parkeerterrein of betaalde plaats anders krijg je een KLEM.

Wil je meer weten vraag het maar!!
de groeten,, Paul./
 
harmony club

Hej Paul

Bedankt voor de tips! Die pizzeria lijkt me zeer interessant!!
Harmony Club bleek dan toch vol te zitten. We moesten dan een ander hotel zoeken. Er was nog plek in het Aquapark hotel! Een sterretje minder, maar wel veel mogelijkheden om te zwemmen na het skiën!

Groetjes

Gert
 
De eigenaar van Restaurant-pizzeria Belmonte heeft ook hotelmogelijkheid in huis, dus wie weet voor een volgende maal.
Indien je er gaat eten, vraag meteen aan de receptie om info over het Hotel.
 
Bovenaan