Waarom heeft nog niemand de officiele web pagina ervan geplaatst, daar vindt je alle informatie: [URL="http://www.remoska.cz/index.php?lang=en"]remoska.cz[/URL] er is zelfs een Nederlandse web site:[URL="http://www.remoska.nl/"] remoska.nltonia schreef:ik zou graag willen weten of iemand van het forum een remoska heeft (of familie natuurlijk) en die ook gebruikt. kun je deze "superpan" echt voor zoveel verschillende dingen gebruiken?
Ondanks dat we een oven hebben gebruikt mijn vrouw daarnaast ook een remoska - het is heel makkelijk in gebruik (zoals al Utopenes zei) en het eten smaakt toch iets anders.dieter schreef:.... omdat de meeste huishoudens tegenwoordig een oven hebben.
Doordat het bij de typisch tsjechische produkten stond was ik nieuwsgierig geworden en ben ik gaan rondkijken. je kunt de pannen ook in Nederland bestellen en in Canada en Engeland zijn ze ook heel populair, en door al die enthousiaste reacties op deze sites was ik benieuwd wie er hier zo'n pan had en of het echt zo goed werkt als er op de (verkoop)sites staat.Freddy2005 schreef:Waarom heeft nog niemand de officiele web pagina ervan geplaatst, daar vindt je alle informatie: [URL="http://www.remoska.cz/index.php?lang=en"]remoska.cz[/URL] er is zelfs een Nederlandse web site:[URL="http://www.remoska.nl/"] remoska.nl
Is vroeger reeds op het forum geweest bij de typisch tsjechische produkten:[url=http://www.tsjechie.net/board/f13/typisch-tsjechische-producten-5009/index5.html] kijk hier[/url][/URL]
wat voor dingen maken jullie er dan in?Jarin schreef:Ondanks dat we een oven hebben gebruikt mijn vrouw daarnaast ook een remoska - het is heel makkelijk in gebruik (zoals al Utopenes zei) en het eten smaakt toch iets anders.
Dus als ik het goed begrijp kun je bij die van Bravo de temperatuur zelf regelen en bij de remoska niet.Beruska schreef:Zoals ik al zei, ik heb er 2, een met en een zonder termostaat.................Voor gebak is in ieder geval diegene met een termostaat beter (Die komt van Bravo s.r.o.) Voor vlees en dergelijke maakt het niet uit.
Eigen ervaring.
Verschillende soorten vlees, kip, ražniči (spiesjes) noem maar op.tonia schreef:wat voor dingen maken jullie er dan in?