Graag nieuwe mensen ontmoeten

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Ráda bych se seznámila s pohodovejma lidma do žijí trvale v Holandsku.
Budu ráda, když se mi někdo ozve.
zdravi Sandra
 
Ahoj Sandro,

také Tě tady na Foru srdečně vítám.
aangenaam.gif
Určitě je tady spousta fajn lidi (Čechů i Holanďanů). Áť se Ti tady líbí.

Jak tak koukám, nebydlíš zase tak daleko od nás. Helmond je od s-Hertogenbosch co by kamenem dohodil....

Zatím se měj moc fajn!!!

Jana
 
Ahoj Sandro!
Ja jsem tady taky nova.Lidicky jak to forum vubec funguje? Kde si povidate? Byla jsem nekolikkrat na chatu ale nikdo tam neni
confused.gif
 
Ahoj Iveto,

s chatem nemam moc zkusenosti, ale funguje to, neboj. Jednou jsem na chat omylem "zabrousila ...". Jinak se hodne diskusi vede jednoduse pres "berichten". Pres forum muzes posilat i soukrome zpravy (privé-berichten). Musis mi trosku trpelivost, ono to prijde samo.

Hodne zdaru.

Jana
 
Ahoj Jano, Na tohle fórum jsem přišla asi před dvěma měsícema, a i když to bude znít dost blbě, tak jsem si až teď přečetla ty odpovědi na setkávání lidí v Holandsku...
Jak jsi tu dlouho? Den Bosch není daleko, klidně bychom se mohli setkat. Jezdíš někdy tímhle směrem?
Zatim čau Sandra
 
Hoi Iveto, až teď jsem si přečetla pár odpovědí, co mi přislo na pznávání nových lidí v NL. Jak jsi tu přesně dlouho. Já 3 roky a pár měsíců. Bydlím v Helmondu. Nejsi tady nekde z okolí?
Jinak na chat moc nechodím, a jen jednou se mi povedlo s někým psát. Spíš na to nemám čas.
Kdyžtak se mi ozvi. Jo, a odkud jsi z Čech?

zatim čau Sandra
 
Ahoj Sandro!
Ja bydlim ve Zwolle a v cesku jsem z ostravska. Vetsinu zivota jsem prozila v Albrechticich u Ceskeho Tesina, v Ceskem Tesine, v Havirove no a samozrejmne v Ostrave.
Prosimte prozrad mi jak si donutila svuj pocitac psat cesky. Ja ten svuj k tomu neumim premluvit(teda pokud nepocitam symboly - to je zdlouhave).

Ahoj Iveta
 
Hoi Iveto, tak ja ted taky nemuzu psat cesky, jelikoz jsem na Borisovy jmeno prihlasena. Ale kdy jsem normalne na me,tak mi to jde. Ovsem nevim jak to je nainstalovany, takze ti asi neporadim. A jaky je to ve Zwolle? Jezdis nekdy sem na jih?
Zatim ahoj Sandra
 
Cau Sandro!
Ve Zwolle je to fajn, docela utulne mestecko. Hodne starych budov, hodne vody a i trochu prirody v okoli. Na jihu jsem jeste nebyla. Zatim moc necestujeme, protoze nemame auto. Byla jsem jen se skolou v Amsterdamu a obcas kdyz k nam prijede navsteva tak s nima nekam vyrazim, ale zatim vsichni chteli jen k mori. Takze jsem byla jen v Zandvoort, Egmond aan Zee a Bergen aan Zee.
Ale nezoufam. Pokud vsechno vyjde tak budeme mit auticko behem pul roku a pak budeme o vikendech vyjizdet na vylety.
Ahoj Iveta
 
Bovenaan