Muziek Epoque Orchestra live vanuit Praag

Topic in 'Muziek, Film, Radio & TV' gestart door Ad Verschoor, 10-09-2020.

 1. Ad Verschoor

  Ad Verschoor Donateur

  Herfstsnaren: Daniel Hope en het Epoque Orchestra

  1.jpg

  Op zaterdag 19 september 2020 organiseert het internationale festival Struny podzimu (Herfstsnaren) een concert van de Britse violist Daniel Hope met het Tsjechische ensemble Epoque Orchestra. Het concert wordt gegeven op een drijvend podium in de Moldau met op de achtergrond de Praagse burcht als panorama. Dankzij het netwerk van Tsjechische centra kunt ook u deel uitmaken van dit unieke evenement.

  ‘We brengen dit in antwoord op het culturele leven dat voor een aantal maanden bijna geheel tot stilstand kwam. Met het concert Hope for Prague vieren we de terugkeer van live muziekoptredens in zowel Praag als de hele culturele wereld die we samen kunnen beleven‘, aldus de opgetogen oprichter van het festival Marek Vrabec.

  Speciaal voor deze gelegenheid verrijst er bij het Slovanský ostrov een drijvend podium voor de musici en een ruime drijvende tribune voor maar liefst 1000 toeschouwers.

  Via het televisiekanaal ARTE, dat het concert in coproductie met de Tsjechische publieke omroep zal opnemen, klinkt straks over de hele wereld de boodschap, dat Praag weer zal galmen van muziek, „Prague Sounds again!“.

  Het concert kan op onze Facebookpagina (www.czechcentres.cz) live worden gevolgd.

  [​IMG]

  Plaats: Praag
  Datum: 19 september 2020 om 19.30 uur
   
  Saman vindt dit leuk/interessant.
 2. Ik droom ervan om naar een concert te gaan
   
  Saman vindt dit leuk/interessant.

Deel deze pagina