Další krajan v Holandsku / Another job-seeker leaving no stone unturned

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Ahoj, jsem čerstvý přírůstek mezi Čechy žijící v Holandsku. Bydlím ve Wageningen (má drahá polovička tu dělá PhD) a hledám práci. Jeden nikdy neví, odkud může přijít ta správná příležitost, tak to píšu i sem.

Hledám něco v oblasti market research / analysis, business consulting, marketing. Nejlépe Utrecht, Amersfoort, Arnhem, Nijmegen, ale klidně i Amsterdam a okolí. Mám asi rok zkušeností ve zmíněných oborech. Jsem poměrně čerstvý VŠ absolvent - obory zahraniční obchod a mezinárodní komunikace. Kromě češtiny mluvím plynně anglicky, slušně německy a čínsky, základy finštiny a holandštiny. Kdyby měl někdo nějaké tipy, kam se podívat, budu moc rád! Případně je někdo tady v okolí, jen tak na pivo. Díky!

-------------------------------------------------------------

I'm a new Czech arrival to the Netherlands. I'm looking for a job here and I'm leaving no stone unturned - one can never know where is that perfect opportunity hiding. A brief info about me:

I'm interested in the general field of market research / analysis, business consulting, marketing. Ideally in Utrecht, Amersfoort, Arnhem (I'm currently based in Wageningen), but the Amsterdam area is also acceptable. I have about one year working experience and degrees in international trade and international communications. I can speak Czech & English fluently, German and Chinese well, also some basics of Finnish and Dutch (working on that). I'd appreciate any insider tips / suggestions of where to look. Bedankt!
 
Bovenaan