CZ-SK predvianocne stretko Amsterdam 11.12

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Ahoj, Cesi a Slovaci,
chcem Vas vsetkych srdecne pozvat na male predvianocne stretko/spolocnu aktivitu do Amsterdamu, na RembrantPlein v sobotu vecer 11.12.2010, od 18.00!

Co sa tam da robit? Na Rembrantplein je Winterland, nadherna ladova plocha s okolitymi stankami, kde sa da napriklad vyblaznit na lade, s korculami alebo sankami, daju sa aj pozicat, korcule myslim za 9 EUR na neobmedzene dlhu dobu, v okolitych stankoch a krytych a vyhrievanych baroch je kopec pozivatin a tekutin, hra hudba a vecer je myslim disco. Viac detailov na http://www.winterlandamsterdam.nl/

Kludne si mozme len spolocne posediet pri pohari grogu, alebo sa aj zapojit do nejakej aktivity a uzit si slovensko-cesky vecer, zapriat si stastne Vianoce alebo cokolvek ine!

Takisto, kedze opustam Holandsko, velmi rad by som chcel pozvat vsetkych mojich priatelov a znamych a rozlucit sa s nimi tam.

Ak by ste mali nejake otazky alebo komenty, sem s nimi!

Milos
 
Já bych se tam šel rozhodně podívat a taky si zabruslit.Došel bych ale asi kolem 21-ní hodiny,protože budu do večera v práci.Doufám,že se tam s někým z čechoslováků setkám:-)
 
Bovenaan