Camping gezocht

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Hoi allemaal,
Dit jaar gaan we voor de tweede maal met een groep jongeren (leeftijd 19-25 jaar) op vakantie naar Tsjeche. Vorig jaar zijn we in de buurt van Praag gebleven. Dit jaar willen we echter ergens anders heen. Wie heeft er tips voor een leuke camping waar iets voor jongeren te doen is, en waar iets in de omgeving te doen is. We willen het liefst in het noorden van Tsjechie op vakantie gaan.
Wie heeft er tips?????
Groetjes Sarah
 
hoe groot is die groep?zijn het sportievelingen?of alleen maar uitgaan.hebben jllie iets gehuurd of willen jullie op een camping?
 
We zijn met ongeveer 6 personen, we zijn niet de aller sportiefste. maar een keertje iets sportiefs doen gaat er altijd wel in. We willen op een camping gaan staan omdat we een caravan kunnen lenen.
 
Kijk eens bij www.atcrozkos.com grote camping veel aktiviteiten voor jeugd e.d. in de omgeving is genoeg te doen. Maar ja voor de een is het leuk en voor de ander niet dus je moet toch je eigen keuze maken.
 
misschien is camping Jiskra in harrachov iets of camping ceska brana in stara oleska bij decin is erg leuk zit een leuk kroegje op de camping. zie www.camp.cz

groetjes nonnelien
 
Bovenaan