Bungalow op autocamp Milovice: volgend jaar weer terug

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Op aanraden van anderen een weekje Tsjechie geprobeerd daarna door naar Hongarije waar wij al eerder waren geweest. Volgend jaar staat nu alvast dat wij 3 weken naar Tsjechie gaan zo goed is het bevallen.
Wij (2 volw.en 3 kids) hadden een bungalow op autocamp Milovice gehuurd. Alles via internet geregeld, de algemene info stond gewoon in het nederlands maar de rest stond alleen in het Tsjechies. Ook nog wat foto's bekeken en het zwembad gaf voor ons de doorslag. Na een paar e-mails heen en weer met wat vragen kregen wij begin van het jaar de bevestiging via de post thuis gestuurd. Betalen moesten we pas op de camping.We vertrokken zaterdag 17 juli al om 02.00uur zodat we ongeveer om 14.00 uur op de camping aan zouden komen.Reis prima verlopen via Dresden en dan binnendoor de grens over bij Rumburk. Via Liberec de 35 volgen naar de camping. Bij de Receptie op de camping spraken ze duits of engels.
We gingen de bungalow binnen en begonnen gelijk te lachen, het was een ruimte met vierbedden en een keukentje geen bestek, borden, wc of douche. Al snel hadden we door dat we geen borden en bestek nodig hadden want uit eten gaan koste er weinig. De douches waren prima. Dit waren gewoon afgesloten ruimtes en niet met een douche gordijn zoals je vaak leest op dit forum alleen moesten we ff muntjes halen. Voor de toiletten had je een sleutel die je aan de binnenzijde van de deur in het slot moest laten zitten zodat niemand anders de deur kon openen. In deze toilet ruimte zat ook een wasbak waardoor het 's morgens erg druk bij de toiletten was. Het zwembad wat tegen de camping aan lag maar niet bij de camping hoorde en je hier dus elke keer voor moest betalen (was niet veel) was prima. Met een waterglijbaan en een middelhoge duikplank alleen was de plank vervangen door een spoorbiels met een rubbermatje.
Het eten en drinken bij het zwembad was goed en goedkoop.
Ondanks dat het de hele week 30C was hebben we toch nog wat stadjes bezocht. Horice ligt 5 km van de camping vandaan hier zijn we dus ook wat vaker geweest, uit eten gegaan en naar een big foot show geweest( een stunt show met auto's en motoren). Hradec Kralove grote stad met een centrum met winkels en een historisch centrum. Jicin een stadje met een lange winkelstraat wat overgaat in een groot plein met mooie gebouwen. De week ging snel om en was ons prima bevallen. Volgend jaar willen we 10 dagen in de buurt bij Brno en 10 dagen in de buurt bij Praag verblijven. Tsjechie een aanrader, DOBRI DEN
 
Bovenaan