Auto huren bij vliegveld Ruzyne (Praag)

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Auto huren op het vliegveld in Praag

Kan iemand mij vertellen hoe lang het duurt voordat je uitgechecked bent in Praag. Onze vluchtaankomst is 22.50 uur. Ik moet dit weten omdat ik onze huurauto's wil gaan reserveren. :bloos2:

Heeft er verder iemand tips voor een autoverhuurbedrijf op het vliegveld? (met late opening)
 
Euro car, en volgens mij is het 24/7
Maar al deze dealers zitten op dezelfde plek namelijk in het garage.

Meestal vertrek ik rondt 5 uur in de ochtend of middag 3 of 6 uur.
Deze vrijdag moet ik me auto inleveren want dit weekend verblijf ik in NL, als ik wat moet informeren laat het me weten.
 
Online reserveren gaat bij Holidaycars in Nederland, misschien dat ophalen bij een van de andere dealers is. Ik kreeg gisteren een e-mail van ze: ophalen na/voor sluitingstijd kost € 30,--. Daar is nog wel overheen te komen. In ieder geval heel aardig van je dat je het wilde navragen.
 

Freddy2005

† In Memoriam
..... bij de balies waar ik mijn auto moest inleveren was geen balie Holidaycars
Holidaycars is een "autoverhuurspecialist" die samenwerkingsverbanden en directe communicatielijnen met autoverhuurbedrijven zoals Europcar, Avis, Hertz, Budget, Dollar Rent a Car, National, Alamo en meer dan 40 regionale / lokale verhuurders biedt in 94 landen en op meer dan 10000 locaties wereldwijd, aldus hun website. holidaycars.com
 
Online reserveren gaat bij Holidaycars in Nederland, misschien dat ophalen bij een van de andere dealers is. Ik kreeg gisteren een e-mail van ze: ophalen na/voor sluitingstijd kost € 30,--. Daar is nog wel overheen te komen. In ieder geval heel aardig van je dat je het wilde navragen.

van 8 tot 22:00
 

Pasqual

Forumleiding
Administrator
Wilma, ik heb zelf goeie ervaringen met Auto Europe. Mocht je de auto na 22:00 op willen pikken op het vliegveld in Praag, dan betaal je daar eenmalig 22 euro (wachtgeld) voor. En boek je via de volgende link, dan help je het forum daar ook gelijk een beetje mee ;)

http://www.autoeurope.nl/booking/index.cfm?aff=TSJECHIENET&pucountry=Czech Republic

Selecteer bij de ophaaltijd wel een tijd voor 22:00 en vermeld in het vrije tekstveld dan hoe laat je de auto ongeveer nodig hebt. Na reservering ontvang je eerst nog een offerte per mail en die kun je dan vervolgens wel/niet bevestigen.

Mocht het niet lukken, mag je me ook een PM sturen en dan regel ik 't voor je. :)
 
Hallo Pascal, ik kreeg onderstaand antwoord van ze:
Geachte klant,
Hartelijk Dank voor uw aanvraag!
Helaas zijn alle verhurrbedrijven op het tijdstip van ophalen gesloten, zodat U de auto helemaal nit kunt ophalen.
Wij horen graag van u!
Met vriendelijke groet,
Danielle De Willigen
Auto Europe Deutschland GmbH
Landsberger Strasse 155,
 
Er is wel een verhuurbedrijf op de luchthaven die je auto verhuurt ook als je laat aankomt (en de avond vlucht is indd pas rond 2300 in praag). Zal het even navragen aan mn tante die gebruiken het altijd, alleen moet je indd wel een bedrag neertellen.
 
Bovenaan