17 dagen Tsjechië

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Tabe

† In Memoriam
Freddy2005 schreef:
Het restaurant is inderdaad deze door Cindisch vermeld, maar haar vraag ging over het pension en daar kan ik niets over vertellen. Wel over de lekkkere spiezen, die hebben ze nog steeds.:eten: :cheers:
Dit steak-restaurant is een aanrader. Is wel wat duurder dan het gemiddelde Tsjechische restaurant maar je krijgt er OOK wat voor. Zoals. bv di enorme spiezen !. Maar ook de Argentina-steak met knoflooksaus (bijna hele lookjes er in) zijn niet te versmaden.
:eten:

Dit restaurant heeft verleden jaar een grote verbouwing gehad. Compleet gemoderniseerd en alles in Country-stijl. Het vlees wordt geroosterd op een vuur in de eetgelegenheid zelf. De bediening is er vriendelijk en de baas is aardig.
Naast het restaurant is ook een pension-gedeelte.

Met Fred hebben we op het terras gegeten. Helaas waren daar nogal wat vliegen. Hebben we even het spelletje gedaan wie de meeste vliegen in 1 klap kon doden. D.m.v. een bierviltje ben ik de glorieuze winnaar geworden. Vier vliegen in 1 klap!!:deuk: :yess:

Overigens , in het restaurant gedeelte was geen vlieg te bekennnen. Dit ter geruststelling.

Voor de ge-interesseerde:
www.sumavanet.cz/saloonbenovy
en e-mail;
countryklatovy@ceznam.cz.
 

Freddy2005

† In Memoriam
Het wordt hoog tijd dat ik even reageer op al jullie reakties.

Elly, die van Arno dus.....heeft reeds de nodige info gekregen.
Op vraag van Punk staan er namen bij de foto's in de "zomerimpressies".
Voor Gorrit vermeld ik dat de reis zo'n 5087 km lang was en dat de wandelschoenen inderdaad ernstige sporen van slijtage vertonen. Tevens ben ik de straat doorgereden maar heb niet op het terras geweest en heb dan ook deze nieuwe realisatie niet bekeken.
Esther en co mogen hun mondjes terug dichtdoen en Pepo mag zijn tranen drogen.
Allen die mij zoveel lof toezwaaiden geniet verder van de foto's, ze zijn met alle plezier geplaatst en hoe meer ervan genieten des te beter. De foto's staan ondertussen ook op een Sony fotoforum zodat ze nu werkelijk wereldwijd bekeken en geevalueerd worden door echte fotografiekenners.

Bartiku schreef:"hij heeft een uniek 'het-is-toch-zo-heerlijk-fijn-rijden-over-de-tsjechische-provinciale-wegen' gevoel", wel daar steekt heeeel veeeel waarheid in.

Ik schrijf het geregeld, informeer u voldoende en neem zoveel mogelijk notities mee op reis, dan pas kan je zoveel doen en zien op een "korte" periode.
 
Inderdaad Freddy, mooie foto's en mooi geplaatst zo. Helemaal super. Heb je de foto's allemaal zelf gemaakt? Zo ja dan heb je aardig wat gezien. Ben best beetje jaloers op je.
 

Tabe

† In Memoriam
Freddy2005 schreef:
Bartiku schreef:"hij heeft een uniek 'het-is-toch-zo-heerlijk-fijn-rijden-over-de-tsjechische-provinciale-wegen' gevoel", wel daar steekt heeeel veeeel waarheid in.
DAAR heeft Fred zijn tomtommetje voor, maar met de snelheid waarmee hij over de Tsjechische wegen schiet dan ziet ie geen fl... barst. Heb dat zelf ondervonden. :deuk: Had nauwelijks tijd om te fotograferen, dus waar hij al die mooie foto's vandaan haalt..? :confused:
 
Maakt ons (lezers van het forum) niets uit, gewoon door gaan .

We verwachten van elk jaargetijde een foto impressie op het forum.

met muziek, wij hebben echt genoten van de foto`s en de muziek.
 

Freddy2005

† In Memoriam
Ik ken het dorp, ik was er op de heksenfeesten vorig jaar en dit jaar.

Ik ben ooit gaan eten in de Salamander en de passage vorig jaar bij het berglopen was toevallig, maar ik heb er natuurlijk halt gehouden om de prestaties van deze atleten te bekijken. Zelf ben ik geen hardloper.
 
R

Rijk&

Guest
freddy mooie zomerimpressie. vooral de grotten mijn honden althans de middelste van drie is echt een specialiste in het ondergronds speur en redding werk zal daar aankomende zomer van genieten.
 

kuurgast

Donateur
Helaas wel Pascaldg :troost: maar gelukkig kunnen we de reisverhalen met foto's nog heel lang blijven bekijken en zullen velen de informatie die Freddy hier heeft nagelaten gebruiken bij de voorbereidingen van hun vakanties. Dit zal hem zeker deugd doen dat mensen hier blijven lezen en kijken zoals hij zelf schreef:
Allen die mij zoveel lof toezwaaiden geniet verder van de foto's, ze zijn met alle plezier geplaatst en hoe meer ervan genieten des te beter.
Geniet van het leven, heb lief en ga door.Freddy2005
 
Bovenaan