Braadboter

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Wat is de tjechische variant van Croma braadboter..?
We hebben al een paar keer de verkeerde boter gekocht, bleek frituurvet te zijn..
 

char

† In Memoriam
Wat is de Tsjechische variant van Croma braadboter..?
We hebben al een paar keer de verkeerde boter gekocht, bleek frituurvet te zijn..


Ja dat klopt,.. dat had ik ook!!... Maar dan andersom!!..

Had ik boter in de frituurpan!!...:fool: ...

Char.
 
Wat is de Tsjechische variant van Croma braadboter..?
We hebben al een paar keer de verkeerde boter gekocht, bleek frituurvet te zijn..

Vraag is al beantwoord, maar toch even onze ervaring.

Topic: Wat nemen we mee als we naar Tsjechië gaan?:lmfao:

Grapje , we laten dat over aan de ter plaatse zijnde kok.:top:
 
Je kunt ook prima braden met een paar eetlepels olijfolie/zonnebloemolie, klont(je) boter erbij voor het bruinen:eten:

Croma meenemen.. niet echt nodig :(
 
misschien heb ik boter op mijn hoofd, maar ik zie door de bomen het bos niet meer..
heb nu een pakje OMEGA voor me uit tjechie meegenomen en daarop staat te lezen:
-smazeni
-fritovani
-peceni
maw om te bakken te frituren en te grillen..
vergeet het maar de spetters zitten nog op het plafond..
verder staat er op 100% rostlinny tuk en tuk is vet, snap U het nog..? ik niet..
 
hm weet de merknaam ff niet meer, komt misschien nog; maar t zit gewoon in een zilverfolietje verpakt net zoals de roomboter....(okee je hebt hier waarschijnlijk echt helemaal niks aan)
 
u ziet dat er nogal wat te doen is over deze materie..
ik als topic-starter val dus met mijn neus in de boter..
maar om nu te voorkomen dat ik ga frituren met boter en frituurvet op mijn boterhammetje smeer zou ik toch graag wat meer info hebben..
pes..het botert steeds beter..
 
u ziet dat er nogal wat te doen is over deze materie..
ik als topic-starter val dus met mijn neus in de boter..
maar om nu te voorkomen dat ik ga frituren met boter en frituurvet op mijn boterhammetje smeer zou ik toch graag wat meer info hebben..
pes..het botert steeds beter..

Het is echt niet zo moeilijk hoor.
De bleu bands, becels en halvarines voor op het brood zijn hier te koop onder de merknamen Flora en Rama in gele en blauwe kuipjes.
Komen allemaal uit de fabriek van Unilever en vergelijkbaar in kwaliteit met becel, bleu band enz.
Als bakboter kijken op de verpakking en voor de naam Maslo of de vloeibare Rama.
Frituren doe ik al jaren in een zonnebloemolie.
 
Bovenaan