The Beatles Revival uit Praag

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Toevallig lag ik -ziek te zijn- te zappen en zag bij een ochtendprogramma van 10 ( vroeger talpa) de Beatles revival....leuk om ze daar te zien en te horen, ik kreeg weer helemaal de kriebels.....ik hoop of in Tsjechie of in Nederland nog een keer een concert van hun te gaan bezoeken, want was was dat concert vorig jaar februari in Vrchlabi te gek!!!
Akkelien
 

Pelhřimov

Donateur
29 april Beatles Revival in Lettele

concert Beatles Revival Band uit Praag in Lettele - 29 april 2007 om 21:00 uur
The Beatles Revival Band is begonnen als coverband van diverse bands uit de zestiger jaren, totdat bleek dat het geluid van deze Beatles wel heel dicht bij het originele geluid van de echte Beatles kwam. In de zomer van 2003 trad de band op in the Cavern Club te Liverpool. Hun succes was enorm. Daarna ging het snel; er volgden vele optredens in Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Polen, Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, België, Nederland en Groot-Brittannië. De band was te zien op bijna alle tv-stations in Midden-Europa.
Veel informatie en links op www.beatlesnight.nl

Het aangekondigde optreden van The Beatles Revival Band op 28 april in De Vecht/Terwolde was dermate snel uitverkocht dat een extra optreden wordt georganiseerd op zondagavond 29 april a.s. in Zaal Spikker te Lettele (bij Deventer). Aanvang 21.00 uur, zaal open 20.00 u.

Voor de pauze speelt de band voornamelijk nummers van de eerste 3 elpees van de Beatles, na de pauze wordt er meestal van kostuum verwisseld en worden er ook songs uit de latere periode gezongen, zoals bij voorbeeld: “Let it be”, Hey Jude etc.

Kaarten zijn vanaf 27 maart a.s. te verkrijgen voor € 10,- in de voorverkoop bij:

Zaal Spikker, Bathmenseweg 34, 7434 PZ Lettele, tel: 0570 – 551252
Jan en Minie de Weerd, Prins Hendrikstraat 6, 7396 BX Terwolde, tel: 0571-291888
Musicshop Disc, Smedenstraat 27, Deventer, tel: 0570-618900
De kaartjes kosten aan de zaal op 29 april € 15,-

Bron: vnts
 
Optreden van The Beatles Revival in maart 2008

Het is de bedoeling dat The Beatles Revival uit Praag op 22 maart 2008 in ons dorp Terwolde of in de direkte omgeving komen optreden. TBR heeft al heel veel fans in Nederland en daar zijn mijn man en ik er 2 van. 22 maart is de zaterdag voor Pasen en nu is onze vraag aan de lezers/fans:

Heeft U interesse om genoemd concert te komen bezoeken? De entree zal ongeveer Euro 15,-- gaan bedragen.

Voor degenen die deze top-band nog niet kennen, kijkt U maar eens op onze web site www.beatlesnight.nl en link naar The Beatles Revival uit Praag. Wij zijn benieuwd naar Uw reakties. Mede afhankelijk van de reakties zal het concert wel/niet op genoemde datum plaats vinden of eventueel worden verzet.
Groeten Minie.
 
Beatles

The Beatles Revival uit Praag waren vorig jaar de afsluiter van het Fries Straatfestival op 27 mei 2007 in Leeuwarden...een errugg geslaagd optreden van deze heren! Wilde een foto bijvoegen, maar dit lukt mij niet...maar het had een foto moeten zijn van 4500 uitzinnige fans...haha
 

Pelhřimov

Donateur
Minie, allereerst welkom op het forum :zwaai:
Leuk dat jullie vrienden van TBR weer komen.
Helaas kunnen wij niet maar we willen ze zeker nog vaker horen spelen. :gitaar:

Groetjes aan Jan

Jeanne en André
 
Hallo Beatlesfans,

Op dit moment is het zo, dat het optreden van The Beatles Revival in Welsum of Terwolde definitief komt te vervallen.

M.vr.gr. Minie

Pas op, er is nog een band met dezelfde naam, maar dat is een Nederlandse band. De Praagse band geldt als de allerbeste Beatles Tributeband wereldwijd.
 
Minie schreef:
Pas op, er is nog een band met dezelfde naam, maar dat is een Nederlandse band. De Praagse band geldt als de allerbeste Beatles Tributeband wereldwijd.
Hoedt u voor namaak dus!!!! :lache: :deuk:
 
The Beatles en The Beatles Revival uit Praag

Natuurlijk is het zo, dat de echte, oorspronkelijke Beatles beter dan iedere andere Beatles band waren, maar het is toch geweldig dat er momenteel een Tsjechische Band is, die bijna net zo goed is. Maar pas op, er zijn momenteel bandjes die net doen of zij The Beatles Revival band zijn en zelfs het geluid van TBR op hun web site zetten. Er is maar één conclusie mogelijk: The Beatles Revival band uit Praag is de allerbeste Beatles Tributeband ooit. TBR heeft zelfs in Liverpool enorme indruk gemaakt. Elk jaar wordt de band uitgenodigd om daar op te komen treden tijdens de zgn Beatlesweek, maar door de overvolle agenda van TBR is dat niet mogelijk. 31 december a.s. treedt TBR live op op een groot plein in Warszawa (Poland). Dit optreden zal live worden uitgezonden op de tv.

Met vriendelijke groet, M. de Weerd.
 
Minie schreef:
Natuurlijk is het zo, dat de echte, oorspronkelijke Beatles beter dan iedere andere Beatles band waren, maar het is toch geweldig dat er momenteel een Tsjechische Band is, die bijna net zo goed is.
Maar er is toch één heel erg groot verschil tussen de echte Beatles en deze band, de echte hebben de nummers geschreven, de Tsjechische band reproduceert alleen, hoe goed ook, maar toch!!!
 
Ja Corrie,
Je hebt gelijk. John Lennon en Paul Mc Cartney hebben bijna alle nummers geschreven. Maar......in de loop der jaren zijn honderden coverbandjes, vooral in Tsjechië, Slowakije en Polen de songs van de oorspronkelijke Beatles gaan coveren, maar zonder veel resultaat en dan vind ik het toch heel knap dat TBR de echte Beatles zó goed weet te imiteren, dat het publiek haar eigen oren en ogen niet gelooft.

De leden van TBR-Praag kunnen ook best wel muziek van andere bands spelen (ze zijn zeer muzikaal en veelzijdig) en dat hebben ze vroeger ook wel gedaan, maar sinds ze The Beatles Revival heten, treden ze alleen op als "The Beatles". Ik ben er blij mee, want de echte fab four bestaat al heel lang niet meer.

Groeten van Minie
 
Op zaterdag 22 maart 2008 komt The Beatles Revival uit Praag optreden in zaal Spikker te Lettele. Lettele is een plaatsje achter Deventer. Het optreden begint om 21.30 uur.

Kaarten nu verkrijgbaar in de voorverkoop ad Euro 12,50 per stuk bij J. en M. de Weerd via www.beatlesnight.nl

Aan de zaal gaan de kaarten Euro 15,-- per stuk kosten.

Het wordt weer geweldig. Tot 22 maart a.s. Minie.

Aanvullende informatie.

Tijdens de voorverkoop van de entreekaarten, krijgt men bij aankoop van 2 kaarten 1 TBR-demo cd 2008, gratis.
Op is op!!!
 
Bovenaan