Skyeurope zkrachovala, ať žije Wizzair!

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Svetrik

Donateur
Chci si zabukovat letenku s touto společností, neboť se mně fakt nechce platit nejméně 200 EUR ČSA. Napište mi prosím, jak jste byli s letem spokojeni a zda a jaká číhají na cestující úskalí:reken:. Díky!

Ahoj Oli,

my s nima leteli Praha - Madrid a zpet. Jak pisi ostatni, zadny problem, kdyz se dodrzi jimi nastavena pravidla, hlavne rozmery a vaha obou zavazadel (prirucni a pripadne do letadla). To do letadla kdyz se koupi, tak jako primarni povolena vaha tam je 15kg, ne 20kg jako jinde. Malo mista na nohy tam je, myslim, ze v letadle maji min. o jednu radu sedacek vic, ale i ja jsem to vydrzel bez problemu :D

Co tu nebylo zmineno a je to spis zajimavost nez cokoli jineho - nemaji cislovane sedacky. Takze kdo driv prijde, ten driv mele. Kdyz poletis sama, zadny problem, ale bude-li vas vic a chcete sedet pohromade, snazte se byt v prvni polovine fronty ;o)

Stastny let!
 
Děkuji všem moc za informace! Ještě musím zvážit, zda se mi vyplatí cestovat do Eindhovenu a zpět... Když spočítám ty hodiny cestování (tam a zpět) navíc a taky že to něco stojí, zřejmě poletím opět ze Schipholu :( :confused:
 
Bovenaan