Je v holandsku také Krabičková dieta ??? Prosím poraďte...

Welkom op Tsjechie.net

Het Tsjechisch Forum, in een nieuw jasje!

Ví někdo prosím, zda tu existuje také krabičková dieta jako v ČR?? Prosím o radu, nikde jsem ji na webových stránkách nenašla. Jde konkrétně o Nijmegen. Děkuji moc a moc :ja:
 

Vendula

Actief Lid
Nevim sice co je krabickova dieta, ale kdyz si zajdes k huisarts tak te muze poslat k dietologovi a ten ti poradi dal. Zakladni konzultace u dietologa proplaci pojistovna. :top:
 
Takovou dietu tady pravděpodobně nenajdeš. .. jelikož jsem krabičkovou dietu neznala, zeptala jsem se Google, co si o tom myslí.. překvapuje mne, že za takovou dietu je někdo ochoten platit 200 Kč/ den.
Jakože například ke snídani chleba s marmeládou, ke sváče kiwi, k obědu vepřový plátek, ke sváče kedluben a k večeři čočkový salát.. to si snad zvládne uvařit doma sám i podprůměrný kuchař, ne?
 
děkuju mooc holky... ale nakonec jsem zkusila kantenklaardieet ... snad jsem to napsala dobře.. spočívalo to v tom že mi každý týden přišla bedna s dietními surovinami, plno ovoce zeleniny...a navečer jsem měla připravené jídlo stačilo ohřát v mikrovlnce... takže se dá říct že když jsem vyrazila na nákup a nakoupila vše podle toho co mi dřív chodilo, bylo to to samé jen mě to vyšlo dráž kvli tomu že nic nekoupím po jednom kuse, takže s mojí vlí nejíst to pak dopadalo tak že jsem to vyfutrovala vše :.-D takže mi není pomoci než znovu najít onu krabičkovou dietu :-) protože kantenklaar přestalo fungovat..už to nesprostředkovávají :-( asi z dvodu že o to tady lidé moc zájem nemají...v čr se to krabičkama jen hemžíí ale tady vůbec nic :-( kdyby někdo o něčem věděl sem s tím budu jen ráda!!!

Našla jsem tu i ty jak mi sem hodila Sandra ale chtěla bych špíše jídlo než prášky, a rozpustné drinky a věci...když už tak aby to bylo třošku zdravé... takže dietní zdravé jídlo 5 krát denně..až dom ...jako to mají na www.abcdieta.cz

díky mooooc
 
Bovenaan